Torkpapper

Tork M2 Plus 2 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Tork M2 Plus 2 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Spill hör till vanligheterna i kök med högt tempo och i industrilokaler där det kan vara tidsödande att städa upp. Använd vårt tåliga och absorberande Tork Avtorkningspapper Plus för att snabbt torka upp vätskor och torka av händerna. Rullens centrummatade dispenser har en hög kapacitet och obegränsad utmatning för att personal ska kunna ta så mycket industriellt papper som de behöver. Tork slutindikator möjliggör för personalen att planera byten av rullar, vilket motverkar avbrott i arbetet. Produktion utan fossila CO2 utsläpp* *Vi ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (dvs. utom vid till exempel underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet.
Ny
Tork M1 Plus 2 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Tork M1 Plus 2 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Att torka upp vätskor och rengöra händerna kräver ett slitstarkt avtorkningspapper. Vårt avtorkningspapper med två lager är starkt och absorberande nog att hantera båda. I arbetsutrymmen kan denna funktionella refillen för industriella pappersrullar användas med Tork Dispenser Mini Centrummatad. Den kan snabbt och enkelt användas med en hand och den obegränsad utmatning innebär att användare kan ta så mycket papper som behövs. Undvik att få slut på papper med Tork slutindikator som låter dig planera byten av rullar. Produktion utan fossila CO2 utsläpp* *Vi ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (dvs. utom vid till exempel underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet.
Ny
Tork Advanced M1 1 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Tork Advanced M1 1 lager Avtorkningspapper Centrummatat
När det handlar om lätt nedsmutsade ytor och handavtorkning så kan du använda vårt Tork Avtorkningspapper för effektiv upptorkning. Denna industriella pappersrulle kan användas med Tork Dispenser Centrummatad eller Tork Dispenser Mini Centrummatad. Den är lättanvänd och kräver endast en hand för att dra ut pappret. Dessutom gör den obegränsade utmatningen att användare kan ta så mycket papper som behövs. Tork slutindikator hjälper dig att planera byten av rullar och tidskrävande avbrott. Produktion utan fossila CO2 utsläpp* *Vi ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (dvs. utom vid till exempel underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet.
Ny
Tork H1 Matic Universal 1 lager rulle extra lång Handduk
Tork H1 Matic Universal 1 lager rulle extra lång Handduk
Håll dig inom budgeten och erbjud samtidigt en effektiv handavtorkning med våra Tork Matic® Extra Långa Pappershanddukar på rulle. De extra långa rullarna varar längre, vilket innebär färre påfyllningar och mindre tid på underhåll. Rullarna är framtagna för att balansera kostnad och prestanda. Minska avfallet och förbättra hygienen i välbesökta toalettutrymmen på exempelvis skolor och industrier genom att använda dessa pappershanddukar med en dispenser från Tork som matar ut en handduk i taget.
Katrin XL 1 lager Industri Avtorkningspapper
Katrin XL 1 lager Industri Avtorkningspapper
1-lagers brunt returbaserat industritorkpapper för enklare torkning av fett och olja.
Katrin Basic L 1 lager Industri Avtorkningspapper
Katrin Basic L 1 lager Industri Avtorkningspapper
1-lagers returbaserat industritorkpapper för enklare torkning.
Tork Advanced extra lång 2 lager Köksrulle
Tork Advanced extra lång 2 lager Köksrulle
Det finns en rad olika städuppgifter i kök. Detta allroundpapper är ett mångsidigt tillskott i köket som klarar av avtorkning av ytor och upptorkning av vatten, olja eller matrester. Styrkan hos detta kökspapper gör att pappershanddukarna torkar effektivare, samtidigt som de är mjuka nog för att användas på känsliga ytor. Dessutom är de absorberande och har en 2-lagerskonstruktion som gör att du behöver färre ark och får mindre avfall.
Tork H1 Matic Advanced 2 lager rulle mjuk Handduk
Tork H1 Matic Advanced 2 lager rulle mjuk Handduk
Använd våra hygieniska och pålitliga blå pappershanddukar i matberedningsområden. Dessa handdukar syns enkelt tack vare den blå färgen, vilket gör dem perfekta för livsmedelsindustrin där spårbarhet är av yttersta vikt. De är dessutom godkända för kortvarig kontakt med mat och de levereras märkta som säkra för livsmedel.
Tork M4 Reflex 1 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Tork M4 Reflex 1 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Klassiskt papper klarar inte alla former av rengöring, men vårt allround Reflex™ Avtorkningspapper är tillräckligt starkt och absorberande för att hantera både ytor och handavtorkning. Slipp krångel vid påfyllning med hjälp av vår SmartCore® och vår slutindikator som gör det möjligt att planera i förväg. Rullen passar vår Reflex™ Dispenser Centrummatad med arkmatning som minskar risk för korskontaminering. Den minskar förbrukningen med upp till 37 % jämfört med Tork Avtorkningspapper Plus obegränsade utmatning.
Tork M2 1 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Tork M2 1 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Ta hand om lättare städuppgifter och håll enkelt händerna rena med vårt allround avtorkningspapper. Det mjuka och absorberande pappret är perfekt för svårhanterliga glasytor och blanka ytor, och lämnar inga ränder eller ludd efter sig. Använd det med vår Tork Dispenser Centrummatad med hög kapacitet för enkel enhandsutmatning, vilket kommer att göra personalen effektivare. Tork slutindikator hjälper till att visa när det är dags att byta rullar och förhindrar oönskade avbrott i personalens arbetsflöde. Produktion utan fossila CO2 utsläpp* *Vi ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (dvs. utom vid till exempel underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet.