Toppolish

Kategorier (0)
Taski Jontec ESD F2k Floor finish
Taski Jontec ESD F2k Floor finish
Golvpolish Taski Jontec ESD är en elektriskt ledande golvpolish speciellt framtagen för att förhindra uppbyggnad av elektrostatiska fält på golv och skador på känslig elektronisk utrustning.
Nilfisk Parad Golvpolish
Nilfisk Parad Golvpolish
Sidenmatt slitstark golvpolish för miljöer med hårt slitage. För skydd och underhåll av linoleum-, plast- och stengolv.
Gipeco Gosafe Golvpolish
Gipeco Gosafe Golvpolish
Gosafe TOPP-POLISH är en exceptionellt slitstark och säker golvpolish som har hög glans. Avsedd som toppolish för ytbehandling av alla golv i miljöer med hårt slitage. Uppmärksamma att artikeln är köldkänslig. Viktigt är därför att produkten förvaras på rätt sätt. Se respektive produktblad för mer info.
Taski Jontec Resitol F2j Floor finish
Taski Jontec Resitol F2j Floor finish
Högblank golvpolish för de flesta typer av elastiska och vattentåliga hårda golv. Med sin speciella blandning av polymerer och vaxer har produkten en mycket god resistens mot alkohol och desinfektionsmedel. Produkten är således idealisk för sjukvårdsmiljöer. Den skyddande filmen är mycket slitstark även på ytor med hög trafik. Toppolish speciellt lämpad för sjukhusmiljö.
Kiilto Siik Semi Golvpolish
Kiilto Siik Semi Golvpolish
Halvmatt slitstark grund/toppolish. Närmast luktfri. För golv utsatta för hårt slitage. Enkel att lägga och reparera. Ger stegsäkra golv. Tillverkad i Finland och anpassad till det nordiska klimatet.
Kiilto Siik Gloss Golvpolish
Kiilto Siik Gloss Golvpolish
Närmast luktfri. Hög torrhalt. Exceptionell spritresistens. Lämplig för sjukhus och skolor etc. Tillverkad i Finland och anpassad till det nordiska klimatet.
Wetrok Mepol HM Golvunderhållsmedel
Wetrok Mepol HM Golvunderhållsmedel
Lämpar sig för alla vattenbeständiga golvytor. Rekommenderas för linoleumytor. Kan användas i t.ex. kontor, ålderdomshem, sjukhus och laboratorier. Tack vare den matta glansen är ytan lättskött. Slitstarka. Avlägsnas med Antiwax Forte eller Relino (linoleum). Mepol HM är en sidenmatt golvvpolish med hög slitstyrka. Vid US polering så blir Mepol HM hårdare men inte blankare. Mepol HM är diffusionsöppen
Tana Longlife complete Golvpolish
Tana Longlife complete Golvpolish
Specialutvecklad vårdande polish. Särskilt bra för elastiska golv av PVC, linoleum, naturgummi och andra syntetiska material. På alla behandlingsbara golv. Speciellt för områden inom t.ex. sjuhus, skolor, detaljhandeln, flyplatser, entréer mm, där hög slitstyrka och lång livslängd är ett krav. Bör inte användas på slipade stengolv, stenklinker eller trägolv med öppna fogar.
Tana Longlife polish Golvpolish
Tana Longlife polish Golvpolish
Extremt miljöanpassad golvpolish med hög slitstyrka samt optimal borttagning. Ger en sidenmatt yta, som är lätt att underhålla. Oparfymerad. Till hårda golv som linoleum-, plast- och stengolv samt gummigolv.
NU-MC2 Golvpolish
NU-MC2 Golvpolish
Nu-MC2 är den miljövänligaste golvpolishen på marknaden. Den första biotekniska emulsionen någonsin som kombinerar hållbarhet och glans i en produkt som är lätt att applicera och underhålla.