Stötdämpning Papper

Kategorier (0)
PadPak CC
PadPak CC
<p>PadPak CC används direkt vid packplatsen. Liten, tyst och enkel att använda.<br /> Se film <a href="https://www.youtube.com/watch?v=vvCyTiZzr5M" target="_blank">här</a> (extern länk).</p>
Ny
FillPak FP100
FillPak FP 100 är ett snabbt, flexibelt och effektivt system för utfyllnad direkt vid packborden. Du maximerar effektiviteten och minimerar materialkostnader.
Papper på rulle till Padpak Junior
Papper på rulle till Padpak Junior
Papper för PadPak Junior. Högkvalitativt kraftpapper i 2-lagersskikt. Stötdämpande och fixerande egenskaper. Lämplig för små och mellanstora behov.
Papper på rulle till Padpak Senior
Papper på rulle till Padpak Senior
Papper för PadPak Senior. Högkvalitativt kraftpapper i 2-lagersskikt. Stötdämpande och fixerande egenskaper. Lämplig för storförbrukare!
Papper fanfold till Padpak LC
Papper fanfold till Padpak LC
Papper för PadPak LC. Högkvalitativt kraftpapper i 1-lagersskikt.Stötdämpande och fixerande egenskaper. Lämplig för mellanstora och stora behov.
Papper till FillPak
Papper till FillPak
Papper till FillPak. För utfyllnad och stötdämpning. Fyller tomrummen och håller produkterna på plats. Skyddar mot stötar under transporter. 2067429 är tillverkat av 100 % återvunnet papper.
PadPak Junior
PadPak Junior
<p>Maskinen syr ihop och veckar papperslagren till pads/kuddar som kan tas ut i olika längder för skräddarsydd stötdämpning och fixering. Halvautomatisk och närmast underhållsfri. Enkel att använda och flytta och passar vid mindre volymer. Maskiner uthyres.<br /> Se film <a href="https://www.youtube.com/watch?v=juxPowRI_zI" target="_blank">här</a> (extern länk).</p>
PadPak Senior
PadPak Senior
Halv- och helautomatisk maskin som är lätt att anpassa till packlinjer. Går att programmera längderna på padsen och passar vid större förbrukning. Maskiner uthyres.<br /> Se film <a href="https://www.youtube.com/watch?v=wVJt2cN7CFs" target="_blank">här</a> (extern länk).
FillPak TT
FillPak TT
FillPak TT och FillPak TTC (TTC med klippfunktion) är ett snabbt, flexibelt och effektivt system för utfyllnad direkt vid packborden. Du maximerar effektiviteten och minimerar materialkostnader. FillPak klarar stora volymer och är anpassat för att användas i förpackningslinjer. Finns i manuellt utförande. Kontakta din säljare för mer information. TT- och TTC-maskiner uthyres medans FillPak manuell säljs.
Enkelwell på rulle
Enkelwell på rulle
Ett prisvärt och miljövänligt alternativ för packning och mellanlägg av produkter. Återvinningsbart.