Specialtejp

Kategorier (0)
Snigeltejp
Snigeltejp
Snigeltejp av koppar som appliceras på odlingslådor och krukor och håller sniglarna borta. Snigeltejpen används för att förhindra att sniglar tar sig upp i odlingar. Kopparremsan fungerar som en skyddande barriär då snigeln får en stöt när den kommer i kontakt med koppar.
Ny
Bumpon SJ5012
Bumpon SJ5012
Mjukgörarfri med uretansammansättning. Fäster lätt tack vare 3M™:s häftämne. Ger hög friktion.
Vulktejp 2050A
Vulktejp 2050A
Vulktejp för tätning utomhus. Fuktsäker.
Golvlinjetejp PG 33945 HT
Golvlinjetejp PG 33945 HT
En robust golvlinjetejp som används för att linjemarkera pallplatser och gångar i lager samt för övrig golvmarkering i verkstäder, mässor och butiker. Extra starkt, transparent häftämne för bättre vidhäftning.
Mattejp PG 1475 hårda golv
Mattejp PG 1475 hårda golv
Mattejp med olika hårt häftande sidor för mattläggning av PVC mattor eller mattor med PVC undersida. Lätt att riva av för hand.
Varningstejp PG 94
Varningstejp PG 94
En slitstark, självhäftande tejp utmärkt för att markera farliga kanter och nivåskillnader såsom trösklar, i trappor eller dörrposter. Varningstejpen är åldringsbeständig samt har både god nötningshållfasthet och UV-resistens.
Varningstejp 767i
Varningstejp 767i
Varningstejp i röd/vit PVC. Mycket stark varningstejp med lång livslängd.
Ny
Byggfolietejp 5050
Byggfolietejp 5050
En robust byggfolietejp som är avsedd för permanent skarvning av åldringsbeständig byggfolie i polyeten. En utmärkt tätningstejp som är både UV- och åldringsstabil samt beständig mot mögel. Passar den professionella användaren eftersom tejpen är både P-märkt och SITAC-godkänd. Registrerad i Basta och SundaHus.
Mjuk PVC-tejp eltejp
Mjuk PVC-tejp eltejp
Mjuk PVC-tejp med gummibaserat häftämne. Utmärkt beständighet mot UV-ljus, syror och fuktighet. Lägsta pålindningstemperatur -10°C. Används vid elinstallationer för isolering, skarvning och lindning av kablar etc.
Ny
Reflextejp 15
Reflextejp 15
en reflekterande tejp för markering och ökad synlighet. Lämplig för markering på t.ex. bilar, släp, cyklar, containers, staket, brevlådor m.m. Permanenthäftande med mycket god häftförmåga mot de flesta släta underlag.