Rengöringsmedel och Dosering

Gipeco Allrent Allrengöringsmedel
Gipeco Allrent Allrengöringsmedel
Allrent IMPREGNERINGSVÄTSKA är ett specialutvecklat allroundmedel med godkalk-hämmande och bakteriehämmade effekt för impregnering-/preparering av moppar och dukar i tvättmaskiner för städklart material. För regelmässig rengöring av golv och alla ytor som tål vatten. Används med fördel i hygienutrymmen och vid inredningsstädning. Suverän rengöringseffekt.
Gipeco Cleanon Golvrengöringsmedel
Gipeco Cleanon Golvrengöringsmedel
Cleanon GOLVRENT är ett lågskummande golvrengöringsmedel för polishbehandlade golv och stengolv samt övriga hårda golv. Avsedd för regelmässig rengöring och underhållsbehandling av golv. Uppmärksamma att artikeln är köldkänslig. Viktigt är därför att produkten förvaras på rätt sätt. Se respektive produktblad för mer info.
Gipeco Clenon Imprigneringsmedel
Gipeco Clenon Imprigneringsmedel
Specialutvecklat golvunderhållsmedel för impregnering-/preparering av moppar i tvättmaskiner för städklart material. För regelmässig fuktrengöring och underhåll av polishbehandlade golv och stengolv samt för rengöring av övriga obehandlade hårda golv. Gör effektivt rent utan att skada polish eller golv och ger samtidigt polishbehandlade golv en förstärkt lyster. Uppmärksamma att artikeln är köldkänslig. Viktigt är därför att produkten förvaras på rätt sätt. Se respektive produktblad för mer info.
Gipeco Pajax Grovrengöringsmedel
Gipeco Pajax Grovrengöringsmedel
Högeffektivt tensidbaserat grovrengöringsmedel utan kolväten med många användningsområden. Avsedd för krävande rengöring av verkstäder, maskiner, transportfordon, entreprenadmaskiner, lantbruksredskap och traktorer, samt vid industriell rengöring. Speciellt utformat för att snabbt tränga igenom och effektivt lösa upp fet smuts och feta beläggningar innehållande olja, sot, fett etc. Användes vid högtrycksrengöring i kombiskurmaskiner och avfettningsbad.
Taski Jontec Destat F9b Floor cleaner
Taski Jontec Destat F9b Floor cleaner
Golvrengörings- och underhållsmedel för golv behandlade med Jontec ESD. Produkten bibehåller den elektriska ledningsförmågan på ESD-golv, vilket undanröjer problem med statiska urladdningar
Nordex S-Super Clean Grovrengöringsmedel
Nordex S-Super Clean Grovrengöringsmedel
Grovrengöringsmedel för lättskurning av S-Polish/S-Shine behandlade ytor, samt till rengöring av kraftigt smutsade golvytor. För ytförbättring/renovering av S-Polish/S-Shine /S-StoneWood ytor.
Nilfisk S-Clean Neutral Golvrengöringsmedel
Nilfisk S-Clean Neutral Golvrengöringsmedel
Miljöanpassad produkt för rengöring och underhåll av golv behandlade med S-Shine eller S-Polish. Även utmärkt till obehandlade vattentåliga golvytor. Används i kombimaskin och till fuktmoppning.
Gipeco Hågeren Allrengöringsmedel
Gipeco Hågeren Allrengöringsmedel
Lågskummande och högkoncentrerat allroundmedel med suverän rengöringseffekt. För regelmässig rengöring av golv och alla ytor som tål vatten. God kalkhämmande effekt. Löser byggdamm bestående av gips och betong. Används med fördel i hygienutrymmen och vid inredningsstädning, samt vid byggrengöring och installationsbehandling av nya golv. Även lämplig att använda i kombiskurmaskiner.
Gipeco Prox Grovrengöringsmedel
Gipeco Prox Grovrengöringsmedel
Prox GROVRENT är ett lågskummande allround betonat grovrent med många användningsområden.
DAX Plus Desinfektionmedel
DAX Plus Desinfektionmedel
DAX Ytdesinfektion Plus är en färdig brukslösning som består av isopropylalkohol. Alkoholstyrkan är 45 volymprocent.
10 av 243 produkter