Polyetenpåsar

Kategorier (0)
Katrin Lady Hygienpåse
Katrin Lady Hygienpåse
Standardutrustning för varje damtoalett. Hygienpåsarna sitter inuti hygienpåshållaren och hålls effektivt på plats.
Tork Sanitetspåse B3
Tork Sanitetspåse B3
Förbättra hygienen vid sophanteringen med våra specialdesignade soppåsar. Deras unika förslutningsfunktion ger ett extra sanitärt skydd – den stängda påsen håller sig intakt medan soporna hanteras och slängs. Förutom att det är enkelt att tömma papperskorgar kommer din personal även att uppskatta soppåsarnas höga kvalitet, som gör trasiga påsar till ett minne blott. Få ut det mesta av din papperskorgs kapacitet genom att använda dessa soppåsar med Tork Papperskorg 5 l.
Tork Sanitetspåse B5
Tork Sanitetspåse B5
Upprätthåll hygienen i toalettutrymmen och förbättra besöksupplevelsen med våra Tork Sanitetspåsar. De är framtagna för att du diskret ska kunna kassera hygienprodukter i sanitetsbehållare. Lukt förseglas i påsen när den placeras i papperskorgen, vilket ser till att toalettutrymmen doftar fräscht. Det stora antalet påsar gör att de finns nära till hands för besökare, samtidigt som personalen sparar tid på underhåll och påfyllningar. Använd med Tork Dispenser för Sanitetspåse för att få enkel åtkomst och ett snyggt utrymme.
PE Plockpåsar löspackade i dispenserkartong
PE Plockpåsar löspackade i dispenserkartong
Transparenta påsar i dispenserkartong tillverkade av LLD-polyeten. Utmärkta för infrysning och förvaring av olika livsmedel. För tyngre och kantigare produkter rekommenderas en tjockare påse, medan en tunnare är lämplig för lättare produkter som saknar vassa kanter. Återvinns som mjukplast eller förbränning. Vid förbränning bildas endast vatten och koldioxid.
Insatspåse HD
Insatspåse HD
Insatspåsar i HD
Avfallspåse HD med knythandtag
Avfallspåse HD med knythandtag
Avfallspåse av blå HD-polyeten. Passar till de flesta köksavfallskorgar.
Sopi Soppåse
Sopi Soppåse
Avfallspåsen Sopi är med sin storlek och funktion idealisk för offentliga miljöer och används ofta på bussar och tåg.
KBM Sanitetspåse LLD
KBM Sanitetspåse LLD
Sanitetspåse tillverkad i grå LLD-Polyeten.
Fryspåsar i kapsel
Fryspåsar i kapsel
Klar fryspåse.
PE påse LD
PE påse LD
Polyetenpåsar, planpackade.