Papperskorgar

Kategorier (0)
Tork Lock till rostfri papperskorg B1
Tork Lock till rostfri papperskorg B1
Lock till Tork Papperskorg 50L. Locket är ett tillbehör till Tork Elevation Papperskorg 50 Ltr och kan användas när hygienen är av yttersta vikt eller när ett mer hygieniskt intryck är att krav av användaren.
Tork Papperskorg B2
Tork Papperskorg B2
Ta tillvara på ytorna i mindre toalettutrymmen med hjälp av den smarta, platsbesparande designen på vår Tork Papperskorg 20 liter. De flexibla monteringsalternativen gör att papperskorgen i metall passar in i flera olika utrymmen och att den kan monteras på väggen vid behov. Den öppna designen ger ett rent, modernt intryck och gör sophanteringen enkel. Personalen kommer också uppskatta hur enkel den är att underhålla. Den går snabbt att tömma och fylla på, inte minst vid användning tillsammans med våra lätthanterliga soppåsar.
Katrin Papperskorg med lock
Katrin Papperskorg med lock
Papperskorg tillverkad i vit plast.
Tork Papperskorg B3 Mini
Tork Papperskorg B3 Mini
Det är en utmaning att hitta rätt papperskorg för ett toalettutrymme med begränsat utrymme. Tack vare sin kompakta storlek passar denna plastpapperskorg in överallt. Den är perfekt som papperskorg i mindre toalettutrymmen eller för sanitetsavfall inne i bås. Den är även anpassningsbar med monteringsalternativ för både väggar och golv. Imponera på gästerna med den moderna, funktionella Elevation-designen. Förbättra också hygienen och bekvämligheten för gästerna, då den dolda soppåsen och det självstängande locket döljer skräpet.
Vileda Avfallskärl Hera, med pedal
Vileda Avfallskärl Hera, med pedal
Hera är en komplett serie pedalkärl, som motsvarar HACCP-krav. Hera manövreras utan att använda händerna, och passar för en rad användningsområden – från patientrum i sjukvården till matberedning där korskontamination kan vara förödande. Rekommenderad påse till för papper 40lit art.nr 2058249. Rekommenderad säck för matavfall 125lit art.nr 2049433
Vileda Soptunna Titan
Vileda Soptunna Titan
Brett användningsområde, utvecklad för tuffa krav och miljöer både utom- och inomhus – där har du Titan i ett nötskal. Lock ingår ej.
Vileda Lock till avfallstunna Titan
Vileda Lock till avfallstunna Titan
Brett användningsområde, utvecklad för tuffa krav och miljöer både utom- och inomhus – där har du Titan i ett nötskal.
Katrin Papperskorg för vägg
Katrin Papperskorg för vägg
Papperskorg som rymmer mycket papper, vilket gör att besökstoaletten hålls fräsch Kan enkelt hängas upp på väggen Det ger fritt golvutrymme och underlättar städning
Katrin Dispenser Hygienpåsar
Katrin Dispenser Hygienpåsar
Hygienpåshållare i vit plast.
Tork B1 Lock till papperskorg Rostfritt Stål 50L
Tork B1 Lock till papperskorg Rostfritt Stål 50L
Förbättra omedelbart hygienen och gästernas intryck med ett svart lock till Tork 50L Papperskorg. Den eleganta designen försluter papperskorgen för att hålla miljön hygienisk på platser där det behövs som mest. Lockets släta yta är dessutom enkel att torka av för personalen, vilket förbättrar renligheten ytterligare. Gäster kommer att uppskatta både lockets mjuka, tysta stängning och dess utseende. Använd det tillsammans med den matchande Tork Papperskorgen 50 liter från Image-serien.