Påsar och Säckar

Tork Lock till rostfri papperskorg B1
Tork Lock till rostfri papperskorg B1
Lock till Tork Papperskorg 50L. Locket är ett tillbehör till Tork Elevation Papperskorg 50 Ltr och kan användas när hygienen är av yttersta vikt eller när ett mer hygieniskt intryck är att krav av användaren.
Pappersbärkassar
Pappersbärkassar
Pappersbärkasse i vitt eller brunt kraftpapper
PE säck Återvunnet material
PE säck Återvunnet material
Plastsäck i 100 % återvunnen LD/LLD-plast, vilket gör den starkare och segare.
Tork Papperskorg B2
Tork Papperskorg B2
Ta tillvara på ytorna i mindre toalettutrymmen med hjälp av den smarta, platsbesparande designen på vår Tork Papperskorg 20 liter. De flexibla monteringsalternativen gör att papperskorgen i metall passar in i flera olika utrymmen och att den kan monteras på väggen vid behov. Den öppna designen ger ett rent, modernt intryck och gör sophanteringen enkel. Personalen kommer också uppskatta hur enkel den är att underhålla. Den går snabbt att tömma och fylla på, inte minst vid användning tillsammans med våra lätthanterliga soppåsar.
Papperspåsar plana
Papperspåsar plana
Plana papperspåsar i kraftpapper.
Kanisterpåsar
Kanisterpåsar
Påsarna levereras inplastade för bästa hygien.
Katrin Lady Hygienpåse
Katrin Lady Hygienpåse
Standardutrustning för varje damtoalett. Hygienpåsarna sitter inuti hygienpåshållaren och hålls effektivt på plats.
Katrin Papperskorg med lock
Katrin Papperskorg med lock
Papperskorg tillverkad i vit plast.
Tork Papperskorg B3 Mini
Tork Papperskorg B3 Mini
Det är en utmaning att hitta rätt papperskorg för ett toalettutrymme med begränsat utrymme. Tack vare sin kompakta storlek passar denna plastpapperskorg in överallt. Den är perfekt som papperskorg i mindre toalettutrymmen eller för sanitetsavfall inne i bås. Den är även anpassningsbar med monteringsalternativ för både väggar och golv. Imponera på gästerna med den moderna, funktionella Elevation-designen. Förbättra också hygienen och bekvämligheten för gästerna, då den dolda soppåsen och det självstängande locket döljer skräpet.
Tork Sanitetspåse B3
Tork Sanitetspåse B3
Förbättra hygienen vid sophanteringen med våra specialdesignade soppåsar. Deras unika förslutningsfunktion ger ett extra sanitärt skydd – den stängda påsen håller sig intakt medan soporna hanteras och slängs. Förutom att det är enkelt att tömma papperskorgar kommer din personal även att uppskatta soppåsarnas höga kvalitet, som gör trasiga påsar till ett minne blott. Få ut det mesta av din papperskorgs kapacitet genom att använda dessa soppåsar med Tork Papperskorg 5 l.
10 av 85 produkter