Luftförbättrare

Kategorier (0)
Tork A2 Luktförbättringsplattor
Tork A2 Luktförbättringsplattor
Bekämpa irriterande och obehaglig lukt i toalettutrymmen med vår praktiska Tork Airfreshener Doftplatta. Den doftimpregnerade gummiplattan avger en fräsch citrusdoft, vilket skapar ett positivt intryck för gästerna. Placera enkelt ut dessa doftplattor på alla ställen där du behöver dem för att effektivt reglera rumsdoften. Airfreshenern avger en fräsch doft dygnet runt i upp till 90 dagar, vilket minskar underhållstiden.
Sealed Air Good Sense Fresh Luktförbättrare
Sealed Air Good Sense Fresh Luktförbättrare
Icke-aerosol spray som eliminerar dålig lukt i textila mattor och möbler. Innehåller ONT luktneutraliserings teknologi för effektiv neutralisering av dålig lukt och långverkande parfym.
Tork A2 Luktförbättrare
Tork A2 Luktförbättrare
Se till att dina toalettutrymmen luktar fräscht och rent med hjälp av vår Tork Hållare Airfreshener Doftplatta. Denna kompakta hållare kan placeras där du behöver den som mest, och den är det perfekta alternativet till att hänga en airfreshener från ett rör. Installationen och påfyllningen är enkel och gör att personalen sparar in massor av tid på underhåll. Använd tillsammans med Tork Universal Airfreshener Doftplatta för att få ditt utrymme att lukta behagligt hela dagen.
Nu-Smell Plus Luktförbättrare
Nu-Smell Plus Luktförbättrare
Nu-Smell Plus™ är en bioteknologisk luktborttagare för sanitära utrymmen. Den eliminerar effektivt obehagliga lukter orsakade av urin och avföring, från människa eller djur. Efter användning kvarlämnar Nu-Smell Plus™ en aktiv bakterieflora som bryter ner och motverkar uppkomst av dålig luktNu-Smell Plus™ ger samtidigt en behaglig fruktdoft. Mycket användarvänlig. OBS! Kan ej jämföras med en vanlig odörborttagare eller luktförbättrare. Uppfyller kriterierna för Enviro-Performance
Sealed Air Good Sense Breakdown Luktförbättrare
Sealed Air Good Sense Breakdown Luktförbättrare
Good Sense BreakDown är ett dubbelverkande produkt som båda luktneutraliserar och rengör. Produkten är enzymbaserad för att effektivt bryter när dålig lukt samt effektiv rengöra. Produkten kan användas såväl för städning i t.ex. sanitetsrum är där man har problem med dålig lukt (t.ex. urinoarer) men även som propplösare. Produkten doseras olika beroende på applikation.
Nu-Odor Fresh Luktförbättrare
Nu-Odor Fresh Luktförbättrare
Nu-Odor Fresh™ är en bioteknologisk luktborttagare för textilier, mattor, bilar, rökrum, hotellrum och andra inomhusmiljöer med luktproblem. Det är en pH-neutral luktborttagare som eliminerar dålig lukt som uppstår vid nedbrytning av organiskt material. Innehåller selektivt anpassade bakterier som tar bort dålig lukt vid källan. Nu-Odor Fresh™ används på textilier, mattor, gardiner, inredning m.m. Rekommenderas för användning på hotell, kontor, restaurang, skolor och bilar. Uppfyller kraven för Enviro-Performance.
Nilfisk Biobact Scent Luktförbättrare
Nilfisk Biobact Scent Luktförbättrare
Effektiv luktbekämpning. Bryter ned organiska material (urin, uppkastningar, matrester m.m.) genom en avancerad kombination av kemi och bakterier. Klass 1. Oskadlig för människor, djur och natur. Biologiskt nedbrytbar och icke brännbar.
Activa Zapper Luftförbättrare
Activa Zapper Luftförbättrare
Luktförbättrare som sprider en mycket fräsch och behaglig doft.
PLS Biofix Luktförbättringsmedel
PLS Biofix Luktförbättringsmedel
För borttagning och neutralisering av dålig lukt från t.ex. soprum, avlopp och toaletter/urinoarer. Spraya ut produkten och låt verka. Tar effektivt bort proteiner och har en långtidsverkande effekt.
Nilfisk Doftin Plus Luktförbättrare
Nilfisk Doftin Plus Luktförbättrare
Luftförbättrare Doftin Plus spray 250ml. Motverkar dålig doft och är långtidsverkande. Ger en behaglig doft av äpple. Parfymerad. pH c:a 6,1.