Lådor och Containers

Slitslådor 0261
Slitslådor 0261
Låda tillverkad av återvinningsbar wellpapp. Wellpapp är extremt stark i förhållande till sin vikt. Angivna mått är innermått. Fefco 0261.
Slitslådor bigade
Slitslådor bigade
Låda tillverkad av återvinningsbar wellpapp. Wellpapp är extremt stark i förhållande till sin vikt. Lådan är pallanpassad, vilket ger bästa möjliga transportekonomin. Angivna mått är innermått.
Lock till wellcontainer
Lock till wellcontainer
Lock passande till wellcontainrar. Olika storlekar för att passa både hel- och halvcontainrar.
Slitslådor 0201
Slitslådor 0201
Låda tillverkad av återvinningsbar wellpapp. Wellpapp är extremt stark i förhållande till sin vikt. Angivna mått är innermått.
Emballage 100
Emballage 100
Speciellt anpassad till skruvar och muttrar. Används ofta inom bilindustrin. Rekommenderad vikt upp till 6 kg. Angivna mått avser invändigt mått.
Brödback
Brödback
Klassisk brödback tillverkad i wellpapp. Enkel självlåsande konstruktion.
Snabbottenlådor 0711
Snabbottenlådor 0711
Låda tillverkad av återvinningsbar wellpapp. Wellpapp är extremt stark i förhållande till sin vikt. Med en snabbotten låda får man en komplett låda i en enda manöver. Res lådan och botten faller automatiskt på plats. Angivna mått är innermått.
Charklådor
Charklådor
Låda tillverkad av återvinningsbar wellpapp. Wellpapp är extremt stark i förhållande till sin vikt. Lådan är pallanpassad, vilket ger bästa möjliga transportekonomin. Även kallad Charkuterilåda för 30 kg. Angivna mått är innermått.
Wellcontainer halv
Wellcontainer halv
Slitslådor i dubbelwell är anpassade för att kunna användas till tyngre gods. Slitslådor med mötande ytterflikar i lock och botten, har FEFCO-beteckningen 0201 enligt europeisk standard. De är marknadens vanligaste lådor. Tillverkas oftast i ett stycke och levereras plana.
Flyttlådor
Flyttlådor
Flyttlådor i kraftig brun tvåwell med handtagshål på sidorna, dubbel botten och dubbla gavlar.