Hygiensystem Tork

Kategorier (0)
Tork H1 Dispenser Handduk
Tork H1 Dispenser Handduk
Kombinera effektivitet, funktionalitet och en modern design med denna högblanka dispenser för handdukar från vår Elevation-serie. Du kommer minska avfallet i toalettutrymmen genom utmatningen av en handduk i taget, vilket gör att du kan använda färre rullar till fler besökare. Hygienen förbättras också eftersom gästerna endast vidrör pappershandduken och inte dispensern. Personalen i välbesökta toalettutrymmen kommer uppskatta den höga kapaciteten eftersom det innebär färre påfyllningar. Dessutom har den ett dubbelt låssystem som skyddar refillerna.
Tork H2 Dispenser Handduk
Tork H2 Dispenser Handduk
Imponera på gästerna i toalettutrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens med det eleganta utseendet på Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk. Minska dessutom avfallet och förbättra dina miljömeriter med hjälp av utmatningen av en handduk i taget, vilket innebär minskad förbrukning och förbättrad hygien. Din personal kommer också att uppskatta färre påfyllningar – den här dispenser har en hög kapacitet som rymmer upp till 2,5 buntar, vilket innebär att fler användare kan betjänas.
Tork H3 Dispenser Handduk
Tork H3 Dispenser Handduk
Imponera på alla som går in i dina toalettutrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens med denna Tork handduksdispenser. Gästerna kommer att gilla det eleganta, högblanka höljet och Elevation-designens smidiga funktionalitet, samtidigt som personalen kommer att uppskatta tittfönstret och den enkla påfyllningsfunktionen som minskar risken för att handdukarna ska ta slut. Att torka händerna är också effektivt och ekonomiskt eftersom utmatning av en pappershandduk i taget uppmuntrar till minskad förbrukning och minimerar avfallet.
Tork H3 Dispenser Singlefold Handduk Mini
Tork H3 Dispenser Singlefold Handduk Mini
Förse gästerna med en förstklassig upplevelse även i mindre toalettutrymmen med Tork Dispenser Singlefold Handduk Mini. Den kompakta designen lämpar sig utmärkt för opraktiskt formade utrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens. Dess moderna Elevation-design kommer dessutom att imponera på gästerna och den praktiska utmatningen av en handduk i taget förbättrar hygienen och uppmuntrar minskad förbrukning. Personalen kommer att uppskatta funktionen för enkel påfyllning och de förborrade hålen för enkel montering.
Tork T1 Dispenser Toalettpapper
Tork T1 Dispenser Toalettpapper
Välbesökta toalettutrymmen kräver dispensrar för toalettpapper som är hygieniska och enkla att sköta – vår slutna dispenser skyddar rullarna från smuts och stänk, och den höga kapaciteten gör att toalettpapper alltid finns tillgängligt, samt minskar behovet för påfyllning. Minska avfallet med den optimala rullbromsen och smarta rullhållaren för restpapper, som hindrar rullen från att rotera fritt och gör att allt papper utnyttjas. Dispenserns moderna design är en smidig lösning för varje toalettutrymme.
Tork T3 Dispenser vikt Toalettpapper
Tork T3 Dispenser vikt Toalettpapper
Tork Dispenser Vikt Toalettpapper är perfekt för toalettutrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens där toalettpapper behöver fyllas på regelbundet. Med sin funktion för enkel påfyllning kan dispensern fyllas på innan den är tom vilket håller gästerna nöjda, och den moderna Elevation-designen lämnar dem med ett positivt intryck. Utmatning av ett ark i taget förbättrar hygienen eftersom gästerna endast rör det toalettpapper som de tar. Utan något restpapper minskar dessutom avfallet och kostnaderna.
Tork T4 Dispenser Toalettpapper
Tork T4 Dispenser Toalettpapper
I lågtrafikerade toalettutrymmen med ont om plats måste utrustningen vara kompakt. Tork Dispenser Toalettpapper är utformad för att passa in i mindre utrymmen och kombinerar ett modernt utseende med en effektiv funktionalitet, som lämnar gäster med ett bestående intryck. Denna Elevation-dispenser har plats för två toalettrullar, vilket sparar tid åt personalen och minskar risken för tomma dispensrar framför gäster. Upprätthåll hygienen med den praktiska och slutna designen som skyddar rullarna mot smuts.
Tork Dispenser Flytande Tvål S1
Tork Dispenser Flytande Tvål S1
Tork Dispenser Flytande Tvål i Elevation-design är perfekt för toalettutrymmen med hög besöksfrekvens där det är viktigt med effektivitet. Den kan användas med ett stort urval av Tork hudvårdsprodukter i förslutna refillflaskor. Tork Elevation-dispensrar har en funktionell och modern design som skapar ett bestående intryck på dina besökare. Den sömlösa och eleganta designen med ett högglansigt plasthölje gör också ett gott intryck.
Tork Flytande tvål dispenser
Tork Flytande tvål dispenser
Garantera en hög hygienstandard med Tork Dispenser Flytande Tvål Mini som är lätt att använda och passar utmärkt i alla typer av toalettutrymmen. Dispensern kan användas med ett stort urval av Tork tvål- och hudvårdsprodukter i förslutna refillflaskor. Tork Elevation-dispensrar har en funktionell och modern design som skapar ett bestående intryck på dina besökare. Den sömlösa och eleganta designen med ett högglansigt plasthölje gör också ett gott intryck.
Tork M2 Dispenser Centrummatat
Tork M2 Dispenser Centrummatat
I hektiska kök och på välanvända arbetsytor krävs handtorkning och ytavtorkning under hela dagen. Tork Dispenser Centrummatad är väggmonterad och erbjuder en modern och mångsidig rengöringslösning. Den obegränsade flödesfunktionen gör att personalen kan ta så mycket papper från rullen som behövs. Enhandshantering innebär att spill, ytor och händer snabbt kan torkas. Glöm tidskrävande underhåll med denna lösning som är enkel att städa, har hög kapacitet och är enkel att fylla på.
10 av 28 produkter