Hygienpapper

Tork H12 Advanced rulle 2 lager Handduk
Tork H12 Advanced rulle 2 lager Handduk
Välbesökta toalettutrymmen behöver effektiva, högkvalitativa handdukar för att imponera på gästerna. Dessa pappershanddukar är slitstarka och har en tilltalande mönsterpräglad design. När de används med en kompatibel elektronisk dispenser för pappershanddukar, som matar ut en handduk i taget, förbättrar de hygienen och minskar avfallet. Personalen kommer dessutom att uppskatta rullens höga kapacitet, då det innebär färre påfyllningar.
Tork M2 Plus 2 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Tork M2 Plus 2 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Spill hör till vanligheterna i kök med högt tempo och i industrilokaler där det kan vara tidsödande att städa upp. Använd vårt tåliga och absorberande Tork Avtorkningspapper Plus för att snabbt torka upp vätskor och torka av händerna. Rullens centrummatade dispenser har en hög kapacitet och obegränsad utmatning för att personal ska kunna ta så mycket industriellt papper som de behöver. Tork slutindikator möjliggör för personalen att planera byten av rullar, vilket motverkar avbrott i arbetet. Produktion utan fossila CO2 utsläpp* *Vi ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (dvs. utom vid till exempel underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet.
Tork H3 Advanced C-vikt 2 lager Handduk
Tork H3 Advanced C-vikt 2 lager Handduk
Låt besökare torka sina händer snabbt och enkelt med Tork C-Fold Pappershanddukar. Dessa handdukar i Advanced-kvalitet är perfekta när kostnad är lika viktigt som prestanda eftersom de är en bra balans mellan kvalitet och pris. De är kompatibla med Tork C-Fold dispensrar – ett traditionellt system med handdukar i travar som är enkla att komma åt.
Ny
Tork M1 Plus 2 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Tork M1 Plus 2 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Att torka upp vätskor och rengöra händerna kräver ett slitstarkt avtorkningspapper. Vårt avtorkningspapper med två lager är starkt och absorberande nog att hantera båda. I arbetsutrymmen kan denna funktionella refillen för industriella pappersrullar användas med Tork Dispenser Mini Centrummatad. Den kan snabbt och enkelt användas med en hand och den obegränsad utmatning innebär att användare kan ta så mycket papper som behövs. Undvik att få slut på papper med Tork slutindikator som låter dig planera byten av rullar. Produktion utan fossila CO2 utsläpp* *Vi ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (dvs. utom vid till exempel underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet.
Ny
Tork Advanced M1 1 lager Avtorkningspapper Centrummatat
Tork Advanced M1 1 lager Avtorkningspapper Centrummatat
När det handlar om lätt nedsmutsade ytor och handavtorkning så kan du använda vårt Tork Avtorkningspapper för effektiv upptorkning. Denna industriella pappersrulle kan användas med Tork Dispenser Centrummatad eller Tork Dispenser Mini Centrummatad. Den är lättanvänd och kräver endast en hand för att dra ut pappret. Dessutom gör den obegränsade utmatningen att användare kan ta så mycket papper som behövs. Tork slutindikator hjälper dig att planera byten av rullar och tidskrävande avbrott. Produktion utan fossila CO2 utsläpp* *Vi ersätter fossil naturgas med hållbar biogas under normala driftförhållanden (dvs. utom vid till exempel underhållsstopp och uppstart) samt använder certifierad förnybar el vid bruket i Lilla Edet.
Ny
Tork T6 Advanced Mid 2 lager Toalettpapper
Tork T6 Advanced Mid 2 lager Toalettpapper
Minska kostnaderna utan att tumma på prestandan med detta 2-lagers-toalettpapper i storpack. Det är perfekt för toalettutrymmen med låg till medelhög besöksfrekvens, där man vill imponera på gäster. Det attraktiva utseendet är kombinerat med en kompakt storlek. Trots sin medelstorlek så har den lika mycket längd på rullen som fyra till fem standardrullar, vilket förhindrar pappersbrist och minskar påfyllningstiden. Använd med Tork Dispenser Mid-size Twin Toalettpapper för ett modernt utseende och ökad effektivitet.
Ny
Tork T4 Premium 3 lager extra mjukt Toalettpapper
Tork T4 Premium 3 lager extra mjukt Toalettpapper
Se till att gäster i exklusiva toalettutrymmen är lika bekväma som hemma med vårt Tork Extra Mjukt Toalettpapper. Det extra mjuka och ljusa toalettpappret lämnar ett bestående intryck hos gäster på lyxiga hotell och kontor. Med sin imponerande prestanda och lyxiga 4-lagerskonstruktionen förstärker detta toalettpapper i storpack den förstklassiga känslan. Tork Easy Handling® plastförpackning är dessutom smidig att bära och enkel att göra sig av med, vilket underlättar för personalen.
Ny
Tork H1 Matic Universal 1 lager rulle extra lång Handduk
Tork H1 Matic Universal 1 lager rulle extra lång Handduk
Håll dig inom budgeten och erbjud samtidigt en effektiv handavtorkning med våra Tork Matic® Extra Långa Pappershanddukar på rulle. De extra långa rullarna varar längre, vilket innebär färre påfyllningar och mindre tid på underhåll. Rullarna är framtagna för att balansera kostnad och prestanda. Minska avfallet och förbättra hygienen i välbesökta toalettutrymmen på exempelvis skolor och industrier genom att använda dessa pappershanddukar med en dispenser från Tork som matar ut en handduk i taget.
Katrin 2 lager Toalettpapper
Katrin 2 lager Toalettpapper
2-lagers returbaserat toalettpapper som täcker basbehoven för användaren. De är anpassade för enklare användning i publika utrymmen.
Katrin M2 Non Stop Z-vikt 2 lager Handduk
Katrin M2 Non Stop Z-vikt 2 lager Handduk
Katrins nya papper är präglat på ett unikt sätt – större absorptionskanaler och mindre mängd lim, Windmill prägling. Lufteffekten gör pappret mjukt och drygt, ett drygt papper gör att det går åt mindre vilket i sin tur ger en mindre mängd skräp.
10 av 38 produkter