Hudvård och Personlig Hygien

Tork Premium Lotion Hand och Kropp
Tork Premium Lotion Hand och Kropp
Såväl normal som torr hud kommer att gynnas av en lotion som får den att kännas smidig och mjuk, dag efter dag. Vår hand- och kroppslotion är doftfri och garanterar en normal nivå av fukt, för att skydda huden mot torrhet. Använd denna närande lotion med Tork Mini Dispenser Flytande Tvål för ett enkelt och hygieniskt sätt att ta hand om huden.
Dax Schampo
Dax Schampo
DAX Hårschampon är milda och skonsamma schampon. Erbjuds i flera varianter.
Tork Exklusiv Skumtvål
Tork Exklusiv Skumtvål
Skäm bort dina gäster med exklusiva Tork Exklusiv Skumtvål. Den har milda ingredienser som är extra skonsamma mot huden. Skumtvålens unika doft har fräscha toppnoter av citrus som övergår i en elegant blandning av ros, orkidé, magnolia och fresia och avslutas med exklusiva inslag av vanilj, trä och mysk.
Dax Allroundtvål
Dax Allroundtvål
DAX Allroundtvål är en extra mild och krämig allroundtvål för hela kroppen.
Tork Skumtvål S4
Tork Skumtvål S4
Förse dina besökare med känslig hud med en extra vårdande tvål – Tork Extra Mild Skumtvål är mjuk och krämig och har extra rikligt lödder som ger en skonsam handtvätt. Med sina milda ingredienser och en formula som är både parfym- och färgfri minskar risken för hudirritation. Tvålen är ECARF-certifierad (europeisk certifiering för allergivänliga produkter). Passar med Tork Dispenser Skumtvål som är enkel att använda och ger alla användare utmärkt handhygien.
DAX Preop 80 Handdesinfektionsmedel
<p>DAX handdesinfektion Ethanol verkar snabbt och klibbar inte efter avdunstning. Sammansatt av tre olika alkoholer med etanol som huvudkomponent. Alkoholstyrkan är 85 volymprocent. Tillsatsen av glycerin gör att huden behåller sin naturliga fuktighetsbalans. Godkänd enligt standard EN 1276, EN 1650 och EN 1500.<br />
Ny
Sterisol Handdesinfektion Rinse Etanol, 85%
Sterisol Handdesinfektion Rinse Etanol, 85%
Sterisol Handdesinfektion Rinse är baserad på etanol som dödar mikroorganismer på huden. För att samtidigt vara så skonsam som möjligt mot huden innehåller den en glycerintillsats. Handdesinfektionen är framtagen för att kunna användas inom vård och omsorg, och innehåller därför en olja som underlättar påtagning av handskar utan att lämna spår på huden. Utan förtjockningsmedel. Uppfyller kraven enligt: EN 1500 och EN 12791.
Palmolive flytande tvål
Palmolive flytande tvål
Palmolive Nourishing Milk är en flytande handtvål berikad med 100% naturliga ingredienser såsom mjölk, mandel och glycerin.
Katrin flytande tvål
Katrin flytande tvål
Effektiv, mild och väldoftande tvål som tillför huden fukt. Ger en fräsch känsla efter handtvätt
antibac Overflate Desinfeksjon Desinfektionsservetter
antibac Overflate Desinfeksjon Desinfektionsservetter
Avsedd fär desinfektion av "tagytor" som t.ex. handtag, bord, kranar etc. Men lämpar sig även för desinfektion av t.ex.toalettsittsar. Vätskan som finns i servetterna är densamma som finns i DAX ytdesinfektion Plus. Uppfyller EN 1276, EN 1650, EN 13697, EN 14348 samt Human Rotavirus, Adenovirus.
10 av 54 produkter