Benzi personalizate

Benzi personalizate

Benzile personalizate sunt o metoda moderna si foarte eficienta de promovare a companiei dumneavoastra si securizare a livrarilor, prin aplicarea siglei pe benzile adezive imprimabile. Este in acelasi timp si o modalitate de siguranta, pentru ca un colet sigilat cu banda adeziva personalizata nu se poate deschide si impacheta fara urme vizibile.

 

Recomandari pentru utilizarea benzilor adezive personalizate

Cele mai bune valori de aderență ale benzilor adezive personalizate se obtin daca pentru suprafetele pe care se realizeaza lipirea si temperatura mediului se indeplinesc urmatoarele conditii:

  • Suprafetele pe care se lipesc trebuie fie curatate, sa nu fie prafuite, sa fie uscate si sa nu prezinte resturi de substante antiadezive precum: silicon, parafina, ceara, grasimi sau alte substante de acest gen.
  • Temperatura optima de aplicare se afla intre 20° si 30° C in atmosfera uscata. Nu se recomanda a se lucra sub 10° C.
  • Temperatura de depozitare recomandata este 18-22° C si cca. 55% umiditate relativa.
  • Banda adeziva nu trebuie expusa radiatilor solare, ultraviolete sau radiatiilor calorice.
  • Aplicarea: aderenta maxima se atinge dupa 24 ore de la aplicarea benzii adezive; benzile adezive nu trebuie expuse solicitărilor deosebite imediat dupa aplicare. Pentru a obtine cea mai buna valoare initiala de aderenta, este necesara exercitarea unei apasari suficient de puternice si uniforme asupra benzii.