Notificare in contextul international foarte volatil

Stimate partener,

De o perioada destul de lunga suntem impreuna martorii unei situatii deosebite pe piata, cu disponibilitate de produs redusa, disfunctionalitati semnificative ale lanturilor de aprovizionare si volatilitate mare a preturilor, cu escaladari bruste si repetate.

Cresterile masive ale cotatiilor materiilor prime la nivel global continua si abrupta crestere a costurilor cu energia electrica, gazul natural, precum si combustibilii, plus dificultatile deosebite in zona logisticii internationale au condus la o situatie mondiala neintalnita in ultimele decenii.

Papyrus a actionat in permanenta responsabil, a comunicat deschis cu toti partenerii si a depus toate eforturile necesare pentru a asigura un nivel coerent de serviciu in conditii de competitivitate.

In contextul de mai sus, incepand cu 01.11.2021 suntem nevoiti sa ajustam modul de management al preturilor, rezervandu-ne dreptul de a modifica orice cotatie fara notificare prealabila. Ofertele vor continua sa fie ferme, insa vor avea o valabilitate scurta, adaptata conditiilor concrete de piata. Deasemenea este posibil ca in urmatoarea perioada, din cauze externe Papyrus pe lanturile de aprovizionare si in ciuda tuturor eforturilor continue depuse pentru a evita orice disfunctionalitati, sa ne confruntam cu intarzieri, chiar semnificative, in livrarea unor bunuri. Va asiguram ca echipele noastre vor continua sa lucreze intens in evitarea oricaror astfel de situatii.

Pe masura ce conditiile de piata se vor normaliza vom analiza posibilitatile practice de a reveni la modul de lucru practicat in ultimii ani.

Va multumim pentru colaborare si intelegere. Va stam in permanenta la dispozitie pentru orice detalii necesare.

Cu stima,

Sorin Buga

Director General

Papyrus Romania SRL

 

Bucuresti, 11 Octombrie 2021