Hartie pentru birou

Descoperiti gama larga de Hartie pentru Birou oferita de Papyrus.

Color Copy
Color Copy
Hartie laser color, fara continut de lemn, de un alb stralucitor, necretata, cu finisaj satinat neted, rezistenta la imbatranire, potrivita pentru copiatoare si imprimante laser.
Multicopy
Multicopy
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alba, necretata, finisaj mat, rezistenta la imbatranire, ColorLok, pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
PlanoSuperior
PlanoSuperior
Hartie premium pentru birou, fara continut de lemn, de un alb stralucitor, necretata, finisaj mat, volum specific ridicat (1.3), potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
PlanoUniversal
PlanoUniversal
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alba, necretata, finisaj mat, rezistenta la imbatranire, volum specific ridicat (1.3), potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
Rainbow®
Rainbow®
Hartie colorata de birou, fara continut de lemn, finisaj mat, potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
Sky Copy
Sky Copy
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alba, necretata, finisaj mat, rezistenta la imbatranire, volum specific ridicat (1.3), pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
PlanoSpeed
PlanoSpeed
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alba, necretata, finisaj mat, rezistenta la imbatranire, potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
HP Office
HP Office
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alba, necretata, finisaj mat, rezistenta la imbatranire, ColorLok, volum specific ridicat (1.3), potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
HP Home & Office
HP Home & Office
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alb, necretata, finisaj mat, rezistenta la imbatranire, ColorLok, volum specific ridicat (1.3), potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.
Niveus® FIT+
Niveus® FIT+
Hartie standard pentru birou, fara continut de lemn, alba, potrivita pentru copiatoare, imprimante laser si cu jet de cerneala.