Suport pentru tine

Papyrus este prezent in 16 tari - Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Ungaria, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Suedia si Elvetia - raspunzand nevoilor a peste 105.000 de clienti din Europa. Misiunea Papyrus este de a imbunatati eficienta afacerilor oferind nu doar produse esentiale, ci si solutii cu valoare adaugata care contribuie la o afacere de succes.

Gama noastra de produse include articole de curatenie si articole de igiena, produse de ambalare, hartie si cartoane pentru industria grafica si hartie de birou. Aceasta gama de produse este completata de solutii complete si de calitate de logistica si achizitii eficiente de-a lungul intregului lant de achiziti, fiind mereu atenti la nevoile clientilor, asigurandu-ne ca primesc produse si solutii de servicii care, in ceea ce priveste functionalitatea, calitatea si performanta, sunt adaptate cerintelor si nevoilor clientilor.

Organizarea noastra profesionala si know-how-ul vast ca distribuitor eficient de diverse produse, garanteaza clientilor nostri fiabilitate, flexibilitate si disponibilitatea maxima a articolelor necesare. Motivatia noastra este sa ne sprijinim clientii in provocarile lor zilnice, oferindu-le solutii de servicii personalizate. „Suport pentru tine” este credo-ul nostru!