Logg inn
 

Skil deg ut med Rainbow®

Farget papir og konvolutter kan gjøre alt! Med Rainbow® kan du enkelt produsere kreative, iøynefallende trykksaker i offset, kopi, laser og inkjet.

Les mer

Spar miljøet - kjøp PVC-frie folier

Med sortimentet vårt kan du styrke den grønne profil med miljøvennlige PVC-frie folier; skjære-, utskrifts-, vindus-, gulv- og wrappingfolier samt wallfilm. Se hele sortimentet og tre nyheter.

Les mer

Outstanding. Distinctive. Individual.

Distinction® gjør bedriftens brevpapir og andre trykksaker til en spesiell opplevelse. Med sine attraktive, myke overflater, med blant annet antikkrifler, i de fineste nyanser, er Distinction® designet for ditt eget særegne utseende.

Les mer

Et utvalg av produkter med utgående artikler

Foil Tape 425

Aluminiumsfolietape 425 er egnet for mange bruksområder i et bredt utvalg bransjer. Tapen består av en svært myk bakside i aluminiumsfolie, og den er belagt med et teknisk avansert trykkfølsomt akryllim. Aluminiumsfolietape 425 er en perfekt tape for mange bruksområder, for eksempel maskering, forsegling, sømmer, isolasjon, kjemisk stripping og mye mer. Tapen, med den svært myke baksiden i aluminiumsfolie, har et spesielt, gjennomsiktig syntetisk akryllim, og den er viden kjent som det beste universale folieproduktet på markedet. Du kan også bruke denne tapen til pakking av seletøy, sammenføyning, elektroplettering, plastbeskyttelse, kjemisk fresing, varmeskjold, varmereflektering og fjerning av maling. Den motstår flammer, fuktighet, vær, UV-nedbryting og mange kjemikalier, noe som gjør den ideell for en rekke bruksområder. Den reflekterer varme og lys – beskytter, isolerer og forbedrer belysningseffektiviteten, og den er også designet for å tåle et bredt temperaturområde.

Brytekniv

Brytekniv i slagfast plast. Justerbart, avbrekkbart stålblad sikrer at eggen alltid er skarp. Et praktisk hjelpemiddel både innen industrien og på kontoret.

MDV-Ultrasilver

Kreativt papir, trefri, sølv, metallisk, for tørrtone-maskiner