Logg inn
 

Gjør et kupp før 15. november!

Vi har satt ned prisen på noen utvalgte, sterke varemerker av bestrøkede papirkvaliteter i ruller for storformatprint. Kjøp MultiArt® Silk, OFA Paper Gloss/Silk til meget fordelaktige priser.

 

 

 

Les mer

Markedets råeste veggfolie er nå på lager!

Arlon 4200 Wall Film er testet på mer enn 200 forskjellige malingstyper. Den er superlett å montere, har høy dekkevne og er reposisjonsbar. I tillegg har den oppnådd en meget høy brannklassifisering.

Les mer

Les mer

Tilbudsvarer

Se vårt utvalg av varer som vi har på tilbud i vår e-Shop. Her kan du gjøre et kupp på varer som snart skal utgå fra vårt sortiment.

Vis tilbudsvarer...

Et utvalg av produkter med utgående artikler

Polyethylensekk LLD

Polyetylen sekker på rull i LLD polyeten. Egnet for avfall, utendørs lagring med høye krav til styrke, fleksibilitet og fuktig / våt motstand. Basisveis med foldede sider for gode styrkeegenskaper. Se også Liner innsatssekker for flere modeller.

Skumtape Scotch 4032

Dobbeltsidig, myk og formbar polyuretanskumtape med åpne celler og akrylklebestoff. Gir høy sluttstyrke og har god skyvefasthet. Tapen har høy temperatur- og kjemikaliebestandighet. Gode egenskaper ned til -30 °C.

Excellent®

Display board, 100% jomfruelige fibre , flerlags med hvit forside og hvit bakside, trippelbestrøket, tosidig, høy stivhet, med høy bulk