Få maksimal kjøreglede med Omega-Skinz print folier

Nå kan du tilby kundene dine en unik wrapping! Vi har med Omega-Skinz utvidet utvalget av medier til storformatprint - en unik serie med støpte folier og laminater.

Foliene er konstruert for en ultrarask og problemfri montering på biler, motorsykler, båter, lastebiler og busser. Omega-Skinz er et konsept der alt er gjennomtenkt ned til minste detalj. Den myke, fleksible, selvklebende og støpte folien som er 3D-formbar med varme, formes veldig lett på både konkave og superkonvekse overflater, som bulker og hjørner, knekk og ujevnheter på kjøretøy. Med Omega-Skinz signaliserer du og kundene dine høy klasse som både kan føles og ses.

Omega-Skinz består av:

OBS: Se en lenke til hele sortimentet nederst eller klikk her.

                  

         
      Omega-Skinz Print Film for fargerike kreasjoner
Omega-Skinz Print Film har en enestående evne til å absorbere farge, noe som skaper farger som er mer fremtredende og har større dybde. Metallpigmentene i filmen er synlige gjennom printen. Sammen gir disse effektene og egenskapene en iøynefallende look av førsteklasses kvalitet.
         
      Lag din egen farge med Omega-Skinz Print Film
Leter du etter en spesiell farge som ikke finnes? Ikke noe problem. Du skaper bare din egen farge. Bruk OS-502 Silver Spirit for metalliske fargeeffekter. For dype og friske farger, kan du bruke OS-501 Pearl of Wisdom. Til slutt velger du riktig laminat fra Omega-Skinz, og vips så har du din egen farge!
         

     

Forsterk wrappingen med riktig laminat
Omega-Skinz Laminater gir en spesiell effekt på printen og kjøretøyet. Ønsker du å fremheve bilens former og konturer eller gjenskape effekten av en matt billakk? Da skal du bruke OS-510-laminatet. Hvis du vil ha en ekstra høy glanseffekt der små riper automatisk forsvinner, kan du bruke OS-513 Polished Pleasure. Hvis designen din skal være helt matt, er OS-511 Silky Satisfaction et godt valg.

 

Gode grunner til å bruke Omega-Skinz Print Film  
 • Folien har et grått reposisjonerbart permanent lim som sikrer ultrarask og problemfri montering.
 • To av de tre foliene (OS-501 og OS-502) har henholdsvis perlemors- og sølvmetalliske pigmenter på overflaten, noe som skaper en glamorøs effekt.
 • Printene får en dyp farge og glitrer når de utsettes for sollys.
 • Foliene i sølv gir printene en metallisk effekt.
 • Farger og bilder blir mer levende med metall- og perlemorspigmentene.
 • De gode print egenskapene gjør det mulig å lage og se svært detaljerte bilder.
 • Formene på kjøretøyet fremheves fordi skygge, lys og fargedybde i foliene fremhever konturene.

 

   


Omega-Skinz Wrapping Film - fullfarget folie i 59 forskjellige farger og effekter

Klikk her for å se alle fargene i Omega-Skinz Wrapping Film


Gode grunner til å bruke Omega-Skinz Wrapping Film

 • Ekstremt formbar folie som kan varmes inn i dype falser uten at det påvirker fargen.
 • Lett å fjerne slik at du unngår limrester på bilen ved demontering.
 • Grått lim sikrer at den opprinnelige fargen ikke skinner gjennom folien og påvirker uttrykket.
 • Usynlige luftkanaler og reposisjonerbart lim sikrer enkel og rask montering.
 • Mulighet til å få produsert folien i nesten alle farger og med samme fargedybde som billakk.

 

   


Slik blir foliene i en klasse for seg
Omega-Skinz Wrapping Film er konstruert på en annen måte enn mange tradisjonelle folier. De består av forskjellige lag som absorberer spenninger i filmen ved strekking og forming. Det øverste laget er en gjennomsiktig PVC-film, som gir bunnlaget ekstra fargedybde. Omega-Skinz Wrapping Film støpes som et 2-delt- eller 3-delt system, slik at de forskjellige lagene til slutt utgjør ett homogent lag. Resultatet er en sterk, stabil folie under påføring, som blir veldig myk og smidig ved oppvarming med varmepistol eller infrarød lampe. Begge egenskapene er ideelle til store overflater og komplekse former som støtfangere, spoilere og dørhåndtak.


Din leverandør av ruller, ark og systemer til storformatprint
I løpet av de siste årene har vi investert i et større utvalg av printmedier og systemer til storformatprint. Samtidig har vi utvidet teamet av personer som har ekspertise på dette området. Det betyr at vi har et konkurransedyktig sortiment som vi fortsetter å utvide med nye produkter fra anerkjente leverandører, og at vi kan dekke de aller fleste behov innen ruller, ark og systemer til storformatprint. Se hele sortimentet her.

Ta kontakt med oss
Hvis du har spørsmål eller vil vite mer om mulighetene med Omega-Skinz eller andre produkter i sortimentet vårt til storformatprint, er du velkommen til å kontakte oss eller fylle ut skjemaet nedenfor.

Jens M. Børgund
Account Manager Viscom
Mobil +47 48 89 67 07
jens.borgund@papyrus.com
           

Papyrus' kundeservice
Tlf. +47 22 90 45 00
info.no@papyrus.com


 

Takk for din henvendelse. Du vil bli kontaktet av en av våre ansatte så snart som mulig. Med vennlig hilsen, Papyrus.

 

Se produktene her:

Omega-Skinz™ Print Film

Unikt utvalg av støpte folier for warpping av biler, motorsykler, båter, lastebiler og busser. Filmen har et reposisjonerbart grått permanent lim som sikrer ultrarask og problemfri montering. To av foliene har metalliske eller perlemorpigmenter, noe som gir dypere farger og luksuriøse effekter. Opp til 10 års holdbarhet for blank hvit (OS-500). Opp til 5 års holdbarhet for sølv og perlemor (OS-501 og OS-502). Anbefalte laminater: OS-510 Razor Blade, OS-511 Silky Satisfaction, OS-512 Clearcoat og OS-513 Polished Pleasure.

Omega-Skinz™ Wrapping Film

Unikt utvalg av støpte folier for wrapping av biler, motorsykler, båter, lastebiler og busser. Folien har et reposisjonerbart grått permanent lim og usynlige luftkanaler som sikrer en ultrarask og problemfri montering. Noen av foliens helt spesielle egenskaper er: Muligheten til å produsere folien i nesten hvilken som helst farge og med samme fargedybde som billakk. Ekstremt formbar folie som kan varmes opp til dype folder uten å påvirke fargen. Ren avtagbarhet slik at limrester på bilen under demontering unngås. Grått lim sørger for at originalfargen ikke skinner gjennom folien og påvirker uttrykket.

Omega-Skinz™ Laminate

Støpt laminatserie i 30-40 my for Omega-Skinz printfolier. Tilgjengelig i fire forskjellige glansnivåer som sammen med de tre forskjellige Omega Skinz-printfoliene gir en ekstraordinær farget wrapping. OS-510, OS-511 og OS-512: Opp til 7 års holdbarhet. OS-513: Opp til 10 års holdbarhet.