Den naturlige måten å skape varige inntrykk på

Natural Evolution føles som det riktige valget – bokstavelig talt det  øyeblikket du berører den bemerkelsesverdig matte overflaten – og den produserer også fantastisk trykksaker. Vi anbefaler Natural Evolution for den spesielle pigmenteringen, som er ideell for krevende bildeutskrifter, ark etter ark. Natural Green Evolution, det nyeste tilskuddet i serien, har alt du kan forvente av trykk som er like naturtro som naturen har tenkt seg, og er laget av 100 % resirkulerte fibre.
 


Begge disse papirseriene skyldes stivheten i bulken (1,4), noe som også gjør dem ideelle for emballasje av høy kvalitet. La deg begeistre av den kromatiske intensiteten, definisjonen, kontrasten – bildegjengivelsen som er gjort mulig av Natural Evolution og Natural Green Evolution er briljant på en rekke nivåer. Den hårdfine matte overflaten gjør at begge disse papirene egner seg for en rekke overflatebehandlinger. Velg mellom white og ivory fra 120 til 320 g/m².
 

             Natural Green Evolution for en miljøvennlig presentasjon. Dette eksklusive papiret er FSC® 100 % resirkulert, noe som gjør det til et naturlig valg for høykvalitets trykte produkter som hjelper deg til å skille deg ut i mengden. Natural Evolution er laget av nye fibre og er også FSC®-sertifisert
 

Nysgjerrig?
Opplev følelsen av Natural Evolution-serien og bestill det visuelle hefte med begge kvalitetene
nå med en gang. Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi deg heftet. *Obligatoriske felt.

Hvis du har spørsmål om Natural Evolution, vennligst kontakt kundeservice på
info.no@papyrus.com eller tilf. 22 90 45 00.

        

 

Takk for din bestilling. Vi sender deg et Natural Evolution-hefte. Vennlig hilsen Papyrus' kundeservice.

 

Les om Natural Evolution-serien her:

Natural Evolution

Kreativt papir, trefri, i forskjellige hvite nyanser, bestrøket, matt, høy bulk , høy stivhet

Natural Green Evolution

Kreativt papir, hvit, bestrøket, matt, høy bulk, produsert av 100% resirkulerte fibre

 

Nyheter fra Papyrus

Vis alle nyheter