Det nye miljøvennlige og 100 % resirkulerte papiret - Natural Green Evolution

Natural Evolution, det fineste bestrøkne papiret fra Papyrus Specials®-sortimentet, er visuelt fristende. Takket være høy bulk, høy opasitet og en bemerkelsesverdig matt overflate, gir Natural Evolution høykvalitets trykksaker et spesielt tiltalende utseende og følelse, med et mykt, høykontrast trykkbilde av høyeste kvalitet. Serien tilbyr nå har et nytt familiemedlem produsert av FSC® 100 % resirkulerte fibre: Natural Green Evolution.

        Behagelig eleganse kombinert med høy ytelse
Det høytytende papiret Natural Evolution by Cordenons imponerer med sin bemerkelsesverdig myke, matte overflate med spesielle pigmenteringer og tilbys i fargene white og ivory. Den matte coating gir en eksepsjonelt briljant bildegjengivelse med høy fargeglans og kontrast.
        For å gi et flott uttrykk;
Natural Evolution har en høy bulk (1,4), utmerket stivhet og fremragende opasitet, noe som gir en svært god krølle- og brettebetandighet. Utvalget er tilgjengelig fra 120 til 320 g/m².
        Uendelige bruksmuligheter 
Natural Evolution-serien er allsidig og ideell for et bredt spekter av bruksområder, som fotokataloger, forsider, bøker, brosjyrer, direktereklame, visittkort, magasiner, gratulasjonskort eller luksuriøs emballasje.
       

For miljøet 
Natural Evolution produsert av nye fibre har vært FSC®-sertifisert i flere tiår. Serien har fått et nytt familiemedlem, Natural Green Evolution, som er produsert av resirkulerte fibre og er derfor FSC®-sertifisert med 100 % resirkulert materiale. Serien er ideell for et miljøbevisst utseende med høye krav til bildegjengivelse og stivhet.

Nysgjerrig? 
Opplev følelsen av Natural Evolution-serien og bestill den visuelle boken med begge kvalitetene nå med en gang.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål og er nysgjerrig på vårt store utvalg av miljøvennlig papir og kartong.

       

Natural Evolution sortimentet

Natural Evolution

Kreativt papir, trefri, i forskjellige hvite nyanser, bestrøket, matt, høy bulk , høy stivhet

Natural Green Evolution

Kreativt papir, hvit, bestrøket, matt, høy bulk, produsert av 100% resirkulerte fibre