Yupo Tako

- så kan du klebe uten å klistre

Vi vil gjerne introdusere deg for et nytt og spennende innovativt produkt, som kan brukes i mange forskjellige sammenhenger. Tako, som betyr blekksprut på japansk, har inspirert til navnet på dette nye fascinerende produktet på grunn av dens patenterte, mikrosugende struktur på baksiden. Yupo Tako er et syntetisk papir, som kleber på glatte overflater og kan feste på nytt, gang på gang.

Dette miljøvennlige produktet er verken en selvklebende eller statisk folie. Det inneholder ikke noen form for klebestoff eller klebemidler, så det blir heller ikke noen limrester på de overflater de påsettes. Det er lett å bruke og danner ingen bobler.

 

Bruksområder: Yupo Tako brukes til kreative formål som for eksempel gulv-og veggbanner, automatreklame, etiketter til kjøleskap, computere, fastfood-kampanjer, LCD og LED skjermer,

(NB: ikke Plasmaskjermer), barneleker, utstillingsmateriale – mulighetene er mange så lenge det er snakk om jevne overflater.

Hvis Yupo Tako blir støvete og mister sin klebeevne kan den tørkes av med en fuktig klut og brukes igjen.

Yupo Tako leveres til forskjellige trykk/print metoder som for eksempel offset, HP Indigo, Storformat (LFP), inkjet vannbasert blekk og solvent basert blekk.

Yupo Tako kan ikke brukes i kopi og laserprintere.