Kjøp Algro Design® hos Papyrus

Vi har gleden av å kunne fortelle av vi nå har utvidet vårt kartongsortiment, med Algro Design® Advanced, Algro Design® Duo og Algro Design® Nature. Det er alle kartongkvaliteter med en meget god hvithet og silkeaktig følelse.

Sortimentet er på plass, og vi har fylt opp våre lager med de tre kvalitetene. Det kan dog være visse artikkelnummer som ikke er på lager ennå, men de er på vei inn. Du vil alltid få opplyst leveringtid, når du bestiller varene dine.

 

 

Med sin dobbeltbestrøkede forside og lettbestrøkede bakside er Algro Design® Advanced den perfekte match til dine premium emballasjeoppgaver eller din high-end grafiske produksjon. Med mulighet for mere fargeglans på baksiden er Algro Design® Advanced konstruert for å forbedre dine varemerker med en eksklusiv kartongfølelse.

 

 

Algro Design® Duo har en dobbeltbestrykning på begge sider. De to identiske sidene gir deg de beste resultatene med fullstendig ensartet trykkresultat. Det er med på å løfte din oppgaver til et nivå, som er vanskelig å matche. Algro Design® Duo brukes til seriøse high-end oppgaver og vil alltid gi et meget godt resultat.

 

 

Denne ensidige kvaliteten har - som de to andre - en dobbeltbestrøket forside, men en ubestrøket bakside. Algro Design® Nature setter standarden for fargegjengivelse og er perfekt til krevende grafiske og premium emballasjeløsninger.