Kjøp Algro Design® hos Papyrus

Vi har gleden av å kunne fortelle av vi nå utivider vårt kartongsortiment, med Algro Design® Advanced, Algro Design® Duo og Algro Design® Nature. Det er alle kartongkvaliteter med en meget god hvithet og silkeaktig følelse.

Sortimentet er på plass, og vi arbeider på høytrykk med å få alle brikkene på plass, sånn at du kan plassere dine ordre. Vi forventer, at alt er klart i løpet av januar. Følg med på www.papyrus.com/no hvor vi oppdaterer deg om de nye Algro Design®-kvalitetene

 

 

Med sin dobbeltbestrøkede forside og lettbestrøkede bakside er Algro Design® Advanced den perfekte match til dine premium emballasjeoppgaver eller din high-end grafiske produksjon. Med mulighet for mere fargeglans på baksiden er Algro Design® Advanced konstruert for å forbedre dine varemerker med en eksklusiv kartongfølelse.

 

 

Algro Design® Duo har en dobbeltbestrykning på begge sider. De to identiske sidene gir deg de beste resultatene med fullstendig ensartet trykkresultat. Det er med på å løfte din oppgaver til et nivå, som er vanskelig å matche. Algro Design® Duo brukes til seriøse high-end oppgaver og vil alltid gi et meget godt resultat.

 

 

Denne ensidige kvaliteten har - som de to andre - en dobbeltbestrøket forside, men en ubestrøket bakside. Algro Design® Nature setter standarden for fargegjengivelse og er perfekt til krevende grafiske og premium emballasjeløsninger.