50% - Et magnetisk godt tilbud som sitter!

Til og med 31. januar 2020 kan du velge mellom tre forskjellige magnetfolier/jernfilm på rull med opp til 50% rabatt på listepris.

Magnetiske folier med riktig print kan oppgradere alle magnetiske overflater, raskt og enkelt. For eksempel på kjøleskap eller biler. Og endre budskap  og kampanjer i butikk, på kontor eller messer har aldri vært enklere å håndtere og montere.

Se tilbudene her..

Du oppnår rabatten på 50% ved å bestille online på www.papyrus.com/no ved bruk av din e-Shop konto, ringe din vanlige Papyrus representant eller vår Kundeservice på telefon 22 90 45 00/e-mail info.no@papyrus.com

 

 

Les mer om produktene her...

Magnetic Foil

Magnetfolie er et fleksibelt materiale på rull. Er beregnet til montage på metaloverflader. Kan printes direkte med solvent og UV-blekk. Velegnet til montering av print eller tekster. Kan også kjøpes i ark, ring og få et tilbud.

FerroFilm

Ferrofilm white 0,18 er en 180my printbar PET film med Ferro / jerncoating på baksiden.Coatingen gjør filmen lett å montere på magnetiske overflater. For butikker, messer etc. ECO-solvent, solvent, UV og Latex print systems.