Emballasje–din leverandør av materialer til emballasjeproduksjon

Vi hos Papyrus kan hjelpe deg med å se helheten i hva emballasje kan gjør for dine produkter.

Emballasje som pappkartonger, bølgepapp, kraftpapir, bobleposer etc. for beskyttelse av varer er tradisjonelt det vi forbinder med emballasje. Og vi kan levere fra et stort sortiment som dekker de fleste behov.

Men prøv noen ganger å tenke utenfor boksen, for emballasje er så mye mer. Og det finnes uante muligheter. Vi leverer i tillegg til nevnte sortiment en rekke kvaliteter, hvite med matte eller glatte overflater, ensidige og tosidige, homogenkartong, falsekartong. 

I tillegg så har vi et stort utvalg av spesialkartong; farget med eller uten preg, men lav eller høye gramvekter. For vanlig innpakning eller for mer eksklusivt emballasje. Kartong med et visuelt og taktilt uttrykk, som frir til sanser og følelser.

Emballasjen kan være attraktiv i sin utforming, design og fargevalg. Kartong bør og kan være en ekstra salgskanal, som med trykk eller eget preg forsterker ditt budskap.

Gmnund Colors System kan da være vært å ta en nærmere titt på. Et kreativt sortiment med stor bredde, både når det gjelder farger og gramvekter.

(Innpakningen spiller en viktig rolle, når vi forbrukere skal kjøpe en vare. Design, utforming og farge er elementer som tiltrekker seg oppmerksomhet og kan være utslagsgivende når et produkt skal velges.)

 

Utvalg av produkter til emballasjeproduksjon

Atelier

Emballasjekartong (GC1), 100% jomfruelige fibre, flerlags med hvit forside og hvit bakside, dobbeltbestrøket forside og pigmentert bakside. Meget høy hvithet, overflatejevnhet og trykk-kvalitet, med høy bulk

Ensocoat™ 1S

Grafisk kartong, trefri, flerlags, dobbeltbestrøket forside og pigmentert bakside, jevn overflate. Glimrende egenskaper for krevende trykk og etterbehandlingsteknikker

 

Ensocoat™ 2S

Grafisk kartong, trefri, flerlags, dobbeltbestrøket (tosidig), jevn overflate. Glimrende egenskaper for krevende trykk og etterbehandlingsteknikker

Gmund Colors Matt

Kreativt papir, trefritt, hvitt og farget, ubestrøket, matt, matchende konvolutter. Syrefritt.100 g/m2 er garantert for laser- og inkjet printere. Fargene 10, 27, 28, 37 og 49 er godkjent for direkte kontakt med næringsmidler.

 

Gmund Colors Heavy

Kreativt papir, ubestrøket, trefritt, hvitt og farget. Høye gramvekter og høy stivhet. Matchende konvolutter finnes.

Gmund Colors Volume

Kreativt papir, bestående av tre lag; for- og bakside er Gmund Colors Matt, midtsjiktet er en micro-bølgepapp, hvit og farget, ubestrøket matt. Matchende konvolutter finnes.

 

Gmund Colors Food Matt

Kreativt papir, ubestrøket, trefritt, hvitt og farget. Godkjent for kontakt med næringsmidler. Matchende konvolutter finnes.

Gmund Colors Food Shine

Kreativt papir, trefri, hvitt og farget, ensidig lett metallisk oveflate. Godkjent for bruk i forbindelse med næringsmidler. Trykkbart i 68 x 100 cm., overflaten på papiret kan variere noe fra produksjon til produksjon