Styrk din virksomhets identitet på Gmund Original

For å bli lagt merke til er det noe ganger er det ganske enkelt bruk for en enkel eleganse, og ikke de store endringene.  Det er akkurat, hva det handler om med Gmund Original. Papiret signaliserer estetikk og understøtter det enkle designet: klassisk, men på samme tid moderne. Det er spesielt velegnet til alle former for virksomhetskorrespondanse med matchende konvolutter.

Gmund Original har en bløt bomullsaktig overflate, som får det til å føles fint og behagelig når du tar på det. Samtidig er det sterkt og robust.

Gå til Papyrus e-Shop og sortimentet
 

Bestill en inspirasjonsmappe
Få inspirasjon til hvordan Gmund Original  kan brukes til virksomhetens brevsett. Vi har produsert en inspirasjonsmappe med eksempler på brevsett av tre berømte personligheter: Winston Churchill, Sitting Bull og Christopher Columbus. I mappen finner du trykt brevpapir, visittkort og konvolutter produsert med forskjellige kreative trykk- og etterbehandlingsteknikker.

Se en kort video som viser inspirasjonsmappen (fix link)

Ta gjerne kontakt med Kundeservice på tlf. 22 90 45 00, hvis du vil vite mer om Gmund Original eller hvis du vil motta et eksemplar av inspirasjonsmappen.