Kategorier (0)
Duct tape 3365
Duct tape 3365
Made of rayon fabric with a polyethylene surface. Strong weave and good adhesion make this tape a truly universal tape and problem solver. Thanks to its matte surface, the tape does not shine but blends into the environment, even when taking pictures or in strong spotlights.
Masking tape 2321
Masking tape 2321
Maskeringstape 2090 gir optimalt feste og ren fjerning på de fleste overflater. Filmen er transparent. Brettes ut til å dekke større overflater. Tilpasser seg overflatene ved hjelp av statisk elektrisitet. Ideell til spraymaling. Gir ren fjerning, kan fjernes innen 14 dager uten å etterlate noen rester.
Duct tape 389
Duct tape 389
En polyetenbehandlet vevtape med syntetisk gummiklebende materiale. Tåler vann og den er enkel å rive av.
Duct Tape 3939
Duct Tape 3939
Kraftig lerretstape 3939 har nok strekkstyrke og vedheft til at den kan brukes til skjøting, maskering, tetting, sømming, oppheng av flere lag, forsegling av PVC-rør, tildekking av snublefarer og mange andre industrielle anvendelser. 3939 er konstruert med en vannmotstandig polyetylen laminert til stofforsterkning og med et aggressivt lim i naturgummi. Tapen har høy vedheft og er formbar. Tapen rives enkelt og rent – horisontalt eller vertikalt – uten frynsing.
Duct Tape 8979
Duct Tape 8979
En veldig sterk vevtape for mer krevende applikasjoner. Kan fjernes etter 6 måneder utendørs uten å etterlate rester. Passer til splitting, maskering, reparasjon, festing, tetting både innendørs og utendørs. Lett å rive av.
Scotch Super 33+
Scotch Super 33+
Universal tape for isolering av selvslukkende PVC, med meget gode elektriske egenskaper. Utmerket motstand mot slitasje, fuktighet, kjemikalier, korrosjon og UV-stråling. Veldig smidig selv i sterk kulde.
Vinyltape 471
Vinyltape 471
3M Vinyltape 471 brukes til å markere farer og rekkverk, fargekoding, maskering, dekorativ pynt, skjøting og mer. Vår allsidige tape er laget med en vinylbakside med gummilim, og den motstår skraper og slitasje, slik at den tåler langvarig bruk. 3M Vinyltape 471 kleber seg fast ved kontakt på mange forskjellige overflater, noe som sørger for rask påføring uten at den drypper og tørker ut.
Scotch VHB Tape 4910
Scotch VHB Tape 4910
4910 er en klar, dobbeltsidig akrylskumtape som er ideelt for gjennomskinnelige materialer og hvor en farget tape ikke passer.
Scotch VHB Mount
Scotch VHB Mount
Tape 4930 White er et fast skum med et generelt lim på begge sider. Den brukes til liming av høy overflateenergi plast, metall og glass. Det tilbyr viskoelastiske egenskaper, holdbarhet, fuktighet og løsningsmiddelresistens.
Scotch VHB Tape 4941
Scotch VHB Tape 4941
4941 er et lysegrå dobbeltsidig akryl skumtape med lukkede celler. Perfekt for stiv PVC, mange plastiserte vinyltyper, akryl og polykarbonat. Festes også godt til glass. Også kombinerer porøse malte / forseglede overflater som tre og betong. For applikasjoner med store uregelmessigheter mellom materialer og behov for fylling.
Transfer Tape 9473
Transfer Tape 9473
Et klart overføringsbånd med høy skjær og strekkfasthet. Passer for metaller.
Scotch Tape 950
Scotch Tape 950
Limoverføringstape 950 har et 300 akryllim med høy styrke på et 60 punds forsterket dekkpapir på 90 µm. Bruk limoverføringstape 950 for mange forskjellige tynne påføringer der en aggressiv innledende klebrighet og høy limstyrke er ønskelig. Tapen er universal og har god UV- og kjemikaliemotstand. Den kan føye sammen substrater med høy og lav overflateenergi og teksturert plast, skum, tøy og bestrøket papir. Den har et sterkt akryllim på et forsterket dekkpapir, og den kan også brukes til skjøting av film, folier og tøy og lamineringsskum, bilder, tøy og navneskilt i metall eller plast.
Scotch VHB Tape 4932
Scotch VHB Tape 4932
En hvit akryltape med lim til lav overflateenergi og en fast akrylskumkjerne. Den raske og enkle permanente festemetoden gir høy styrke og langvarig holdbarhet. Den har en sterk klebeevne til en rekke forskjellige overflater. Den kan erstatte nagler, sveising og skruer og gir deg fleksibilitet i konstruksjonen med sin viskoelastitet.
Scotch VHB Tape
Scotch VHB Tape
4905 er en klar, dobbeltsidig akryl skumtape som er ideelt for gjennomskinnelige materialer og hvor et farget tape ikke passer.
Scotch VHB Tape 5952
Scotch VHB Tape 5952
Tape 5952, en sort, 1,1 mm tykk modifisert akryltape med en svært formbar skumkjerne. Denne raske og enkle permanente festemetoden gir høy styrke og langvarig holdbarhet, og kan erstatte nagler, sveising og skruer. Med sin viskoelasistet og kraftige festeevne til en rekke overflater, inkludert de fleste typer pulverlakk, er denne tapen meget fleksibel og kan brukes til mange forskjellige konstruksjoner.
VHB Tape 5925
VHB Tape 5925
Dobbelsidig tape 5925, akrylfoamtape. Tapen har utmerket feste til metall, glass og plast.
Spray glue 90
Spray glue 90
Spraylim 90 er et hurtigtørkende, transparent spraylim som passer perfekt for liming av betong, tre, MDF, laminat, plast, inklusive polyeten og polypropylen.
Scotch VHB Tape 4950
Scotch VHB Tape 4950
4950 er hvit, 0,045 in (1,1 mm). Til generell bruk med akryl lim og med en solid skumkjerne.
GlassFiber Tape 8956
GlassFiber Tape 8956
8956 Glassfibertape. Primært til å holde esker på plass på paller, reparasjon av ødelagte esker, bunting av lette produkter, lukking og forsterking av fiberkasser.
Scotch maskingtape
Scotch maskingtape
En maskeringstape for dine daglige oppgaver. Temperaturbestandighet opp til 80 ° C.
Scotch Pro 3707
Scotch Pro 3707
Pakketape 3707 er egnet for mellomstore og tunge varer. Medium-styrke lim.
Double Adhesive 9080
Double Adhesive 9080
9080 har et høytheftende akryl lim på begge sider av en ikke-vevd bærer. Den har en veldig høy førstehefte og god vedheft på et bredt utvalg av overflater.
Maskeringsteip 202
Maskeringsteip 202
For bruk ved vanlig malingsarbeid med påfølgende lufttørking.
Dobbeltsidig tape Scotch 465
Dobbeltsidig tape Scotch 465
Tapen brukes til automatisk skjøting i rotasjonstrykk. Sparer tid ved at trykkmaskinen hele tiden kan kjøres i høy hastighet, uten avbrudd for tilpassing av ny papirrull. Tapen er utmerket for ulike typer montering, f.eks. montering av originaler (der ingen spor må etterlates på den ferdige platen), skilter, kulisser osv.
24 av 32 produkter