Kategorier (0)
Klebematte
Klebematte
Klebematter anvendes på steder med strenge krav til hygiene og renhet, slik at alt støv og all smuss fjernes fra skosåler og vognhjul.
Gulvpleiepads 3M Basic svart
Gulvpleiepads 3M Basic svart
3M Basic er enklere gulvpleiepads med en forenklet konstruksjon, som gjør at gjennomsnittlig levetid for padsene er mye kortere enn for tilsvarende Scotch-Brite gulvpleiepads.
3M Dual Lock
3M Dual Lock
Dual Lock selvheftende festesystem (kraftigere enn borrelås). Praktisk alternativ til tradisjonelle festemetoder, for eksempel skruer, muttere eller bolter.
ScotchMate SJ
ScotchMate SJ
3M Scotchmate med borrelås. For innendørs bruk, f.eks utstillingsmonter/materialer.
VHB Surface cleaner
VHB Surface cleaner
3M Surface Cleaner VHB brukes til rengjøring av flere typer overflater før påføring av lim, ledd, kitt, VHB tape eller andre båndmodeller.
3M EXP Glue
3M EXP Glue
Tilbehør og applikatorer til 3M EPX lim.
Scotch Grip
Scotch Grip
Scotch Weld lim og tilbehør.
SJ Buffer 5382
SJ Buffer 5382
Plasticizer free with urethane compound. Attaches easily thanks to 3M™ adhesive. Gives high friction.
3M DP Glue
3M DP Glue
Epoxy lim fra 3M i forskjellige farger med forskjellige egenskaper.
Jet Melt Glue
Jet Melt Glue
Smeltelim for 2M's limsystem Jet-Melt.
Filtrerende halvmaske m ventil 3M AURA 9322+ FFP2 NR D-V
Filtrerende halvmaske m ventil 3M AURA 9322+ FFP2 NR D-V
3M- Aura- 9322+ Filtreringsmaske er behagelig, stilig og har høy ytelse. 3Ms innovative nye filterteknologi med lav pustebestandighet gjør det lettere å puste gjennom respiratoren. 3M- Aura- 9322+ har også et preget øvre felt, noe som bidrar til redusert tåking på briller forårsaket av varm og fuktig utåndingsluft. Beskytter mot støv og røyk som finnes i industrielle og andre arbeidsmiljøer der FFP2-beskyttelse er nødvendig. På grunn av Corona-viruset er det stor mangel på FFP-masker over hele verden. Vi kan ikke gi leveringsvarsler fordi vi er tildelt av produsentene i henhold til hva de har tilgjengelig, ikke det vi har bestilt. Vi forbeholder oss retten til å kansellere unormalt store bestillinger som ikke er avtalt med salgsdirektøren i Procurator AB på forhånd. Filterteknologi med lav pustebestandighet: Gir effektiv filterytelse, redusert pustebestandighet og bedre komfort Smart trefeltskonstruksjon: Bedre passform for alle ansiktsformer og størrelser, strammer ikke når du snakker, lett å oppbevare når den ikke er i bruk, komfortabel og stilig med samme høyytelsesformede skulpterte nesepanel: Buet lavprofildesign, god passform over nese og øyne, godt synsfelt, forbedret kompatibilitet med briller. Innovativ hakepute: Gir en mer behagelig passform og letter justering av åndedrettsvern når den er på plass. Preget øvre felt: Minimerer strømmen av varm og fuktig utpustet luft gjennom øvre felt, bidrar til redusert dugging på briller. 3M - Cool Flow - Utåndingsventil: Fjerner varme (gir kjøligere og mer behagelig bruk) og utåndingsluft (minimerer risikoen for tåke på briller)
3M 8322 klass FFP2 N
3M 8322 klass FFP2 N
Vernehjelm
Vernehjelm
Nomad Aqua 8500
Nomad Aqua 8500
Framstilt med kombinasjonsfiberteknologi, polyamidløkker i tilfeldig arrangert mønster. Fjerner store mengder fin smuss og fuktighet. Matten har vinylbakside og kant rundt det hele. Brukes som sekundærmatte innendørs ved høy trafikk.
Nomad Modul 8100
Nomad Modul 8100
Grov skrapematte. Brukes som primærmatte, utendørs eller nedsenket ved middels høy til høy trafikk (1500–5000 passeringer/døgn). Konstruert med tykke vinylløkker med åpen struktur uten bakside, som fjerner, fanger opp og skjuler store mengder smuss.
Nomad Aqua 4500
Nomad Aqua 4500
Kombinasjonsmatte for bruk i inngangspartier med lite trafikk, færre enn 200 besøkende/dag. For innendørsbruk. Matten inneholder både grove og fine fibrer som fanger opp og skjuler smuss, vann og fukt, slik at det ikke dras inn i bygningen. Sklisikker underside av vinyl. Matten tåler sol. SKAL IKKE vaskes. Svart.
SJ Buffer 5012
SJ Buffer 5012
Plasticizer free with urethane compound. Attaches easily thanks to 3M™ adhesive. Gives high friction.