Strapping

Båndbeskyttelse
Båndbeskyttelse
Med båndbeskyttelse kan man forebygge transportskader og dessuten spare emballasje. Vår båndbeskyttelse av utvalgt liner trykklamineres med vannbasert kaldlim. Den ublekte lineren og det vannbaserte limet gjør beskyttelsen 100 % gjenvinnbar.
Avrullervogn AR-76-280
Avrullervogn AR-76-280
Båndavruller for VG- og PP-bånd, med kasse for verktøy og lås.
Plomber til Kombi 13/16
Plomber til Kombi 13/16
Metallplomber for bruk med PP- og PET-bånd. Brukes sammen med kombistrekker.
Ny
Strap stretcher VG-PP-PET
Strap stretcher VG-PP-PET
Manual strap stretcher for VG and PP straps.
Plombetang
Plombetang
Plombetang for PØ-plombe, 13 og 16 mm.
Ny
Battery ORT 130/260
Spare battery for tool ORT 130/260.
Ny
Battery ORT 400
Spare battery for tool ORT 400.
Pakkebånd PET
Pakkebånd PET
Båndet har meget god elastisitet og støtopptaksevne. Kan i mange tilfeller erstatte stålbånd. PET-bånd produseres av ekstrudert polyester som ofte er gjenvunnet fra resirkulerte PET-flasker. PET kan gjenbrukes og er derfor et godt miljøvalg.
PØ-plombe av metall
PØ-plombe av metall
PØ-plombe for PP- og PET-bånd.
Båndjern i stål
Båndjern i stål
Stålbånd er et gjennomtestet emballasjebånd og benyttes der det stilles høye krav til styrke og liten tøyning ved høy belastning. Stålbåndet er uslåelig når det gjelder motstand mot mekanisk slitasje, slag og tøff behandling. Båndet kan enkelt snittlukkes, og strappingen skjer både manuelt og automatisk. Standardbredder er 10–32 mm med tykkelser på 0,4–0,8 mm. Stålbånd fås på enkeltringer ER, bredspolte ringer OSC eller store jumbocoils. Fås i utførelsene blankt, oscillert, svartlakkert, sinklakkert, galvanisert og rustfritt. Våre stålbånd er av høyeste internasjonale kvalitet og er 100 % resirkulerbare.
10 av 41 produkter