Støvsuger

Kategorier (0)
VP300 Hepa
VP300 Hepa
VP300 er en enkel, godt konstruert støvsuger for daglig bruk. Den lave vekten og smarte designen gjør den til en pålitelig støvsuger for hoteller, mindre kontorer, forretningslokaler og lignende. Med sine 5,2 kg er VP300 HEPA lett å transportere rundt til de forskjellige rengjøringsområdene. Den er utstyrt med et Hepa-filter i klasse H13 og en sterk sugemotor på 900W. VP300 HEPA har en lang, avtakbar ledning på hele 15 m, noe som gir god rengjøringsradius fra samme stikkontakt. Ledningen kan lett byttes ut ved behov. Maskinen er også utstyrt med teleskoprør i aluminium, parkettmunnstykke, rundbørste og skrårør.
VP 300 HEPA Basic
VP 300 HEPA Basic
En enkel, godt bygd og veldig holdbar maskin som du kan stole på gjør jobben dag ut og dag inn. Optimal for rengjøring av kontorer, hotellrom, butikkområder og lignende bruk.
VP 930 Standard Nordic
VP 930 Standard Nordic
Nilfisk VP930 er en pålitelig partner for krevende rengjøringsoppdrag på hotell, skoler, kontorer og sykehus. Slitesterk og stabil med stor støvsugerpose med en kapasitet på 15 liter.
Ryggstøvsuger GD5 HEPA EU
Ryggstøvsuger GD5 HEPA EU
GD 5 HEPA EU er en lett ryggsekkstøvsuger med jevn vektfordeling og lavt støynivå. Støvsugeren har 15 meter kabel og en sterk sugeeffekt for rask og effektiv rengjøring. Luftutblåsningen er designet for ikke å forstyrre brukeren.
VP930 HEPS Basic Blue
VP930 HEPS Basic Blue
VP930 er egnet for krevende rengjøringsoppdrag på hotell, skoler, kontorer og sykehus. Slitesterk og stabil med stor støvsugerpose med en kapasitet på 15 liter. Veldig stille og med solid stålbeholder.