Spesialtape

Kategorier (0)
Snegleteip
Snegleteip
Snegleteip av kobber, festes på dyrkingskasser, potter og krukker og holder sneglene unna. Snegleteipen brukes for å hindre at snegler spiser opp planter og grønnsaker. Kobberremsen fungerer som en barriere, siden sneglen får støt når den kommer i kontakt med kobber.
Scotch Super 33+
Scotch Super 33+
Universal tape for isolering av selvslukkende PVC, med meget gode elektriske egenskaper. Utmerket motstand mot slitasje, fuktighet, kjemikalier, korrosjon og UV-stråling. Veldig smidig selv i sterk kulde.
Vinyltape 471
Vinyltape 471
3M Vinyltape 471 brukes til å markere farer og rekkverk, fargekoding, maskering, dekorativ pynt, skjøting og mer. Vår allsidige tape er laget med en vinylbakside med gummilim, og den motstår skraper og slitasje, slik at den tåler langvarig bruk. 3M Vinyltape 471 kleber seg fast ved kontakt på mange forskjellige overflater, noe som sørger for rask påføring uten at den drypper og tørker ut.
Transfer Tape 9473
Transfer Tape 9473
Et klart overføringsbånd med høy skjær og strekkfasthet. Passer for metaller.
Scotch Tape 950
Scotch Tape 950
Limoverføringstape 950 har et 300 akryllim med høy styrke på et 60 punds forsterket dekkpapir på 90 µm. Bruk limoverføringstape 950 for mange forskjellige tynne påføringer der en aggressiv innledende klebrighet og høy limstyrke er ønskelig. Tapen er universal og har god UV- og kjemikaliemotstand. Den kan føye sammen substrater med høy og lav overflateenergi og teksturert plast, skum, tøy og bestrøket papir. Den har et sterkt akryllim på et forsterket dekkpapir, og den kan også brukes til skjøting av film, folier og tøy og lamineringsskum, bilder, tøy og navneskilt i metall eller plast.
ScotchMate SJ
ScotchMate SJ
3M Scotchmate med borrelås. For innendørs bruk, f.eks utstillingsmonter/materialer.
3M Dual Lock
3M Dual Lock
Dual Lock selvheftende festesystem (kraftigere enn borrelås). Praktisk alternativ til tradisjonelle festemetoder, for eksempel skruer, muttere eller bolter.
Beskyttelsestape 81417
Lett, selvklebende, blå beskyttende tape.
Ny
SJ Buffer 5382
SJ Buffer 5382
Plasticizer free with urethane compound. Attaches easily thanks to 3M™ adhesive. Gives high friction.
Ny
SJ Buffer 5012
SJ Buffer 5012
Plasticizer free with urethane compound. Attaches easily thanks to 3M™ adhesive. Gives high friction.