Rengjøringskluter

Universalklut, Suma Lavette
Universalklut, Suma Lavette
Rengjøringsklut for bruk der det stilles høye krav til hygiene. Inneholder et antibakterielt emne. Kan vaskes opptil 15 ganger. Hvit.
Mikrofiberklut MyMicro
Mikrofiberklut MyMicro
MyMicro fjerner støv og smuss svært effektivt. Brukes helst tørr eller fuktig, og er egnet for spraymetoden. Fargekodet for soneinndeling. 80 % polyester (PES) og 20 % polyamid (PA). Funksjonsgaranti for 300 vasker om Diverseys vaskeanbefalinger følges.
Mikrofiberklut KBM Mini
Mikrofiberklut KBM Mini
KBM Mini er en svanemerket mikrofiberklut som også er godkjent for rengjøring av hygiene, takket være god reduksjon av mikroorganismer. En stor fordel er at hele duken brukes før vask. Når en rengjøringsklut i normal størrelse ikke er brettet ordentlig, for å jobbe med nye rene sider, brukes maksimalt 50% av kluten før den går til vask. Med minimicro reduseres vasking og håndtering med opptil 70%. Ved å ha to sider fullt utnyttet og du har bedre kontroll på hvilken side som er skitten, sprer du heller ikke forurensning og smuss like lett. Vekten er lavere og størrelsen justeres til håndflaten slik at du kan jobbe ergonomisk med åpen hånd.
KBM M-Line Mikrofiberklut
KBM M-Line Mikrofiberklut
Rengjøringsklut laget av ultrafin mikrofiber. Tilgjengelig i fire farger, noe som gjør det enkelt å fargekode for forskjellige rengjøringsobjekter. Brukes tørt eller fuktig. Kan brukes på alle typer overflater.
KBM Hospital mikrofiberklut
KBM Hospital mikrofiberklut
En varpvevd ultrafin mikrofiberklut som fungerer på alt interiør og glass. Kluten er spesielt egnet for pleiemiljøer og er i samsvar med svensk standard SS-EN 16615: 2015. Kluten er godkjent for rengjøring av hygiene takket være god reduksjon av mikroorganismer. Størrelsen er en tredjedel av en vanlig klut, noe som betyr at hele kluten kan brukes før vask.
Microfiberklut 35x38 r-MicroTuff Swift - Vileda Professional
Microfiberklut 35x38 r-MicroTuff Swift - Vileda Professional
100 % rengjøringskraft i mikrofiber. Opptil 99,99 % fjerning av coronavirus fra vinyloverflater som testet ved en 3Rd Party Lab. Svært høy partikkel pick-up. Absorberende, utmerket for søl. Overlegen holdbarhet opptil 500 vasker. Svanemerket tildelt.
Tork W1 roll soft Cleaning cloth
Tork W1 roll soft Cleaning cloth
Myk og fleksibel allbruksklut som raskt absorberer væske og olje. Kluten gir et profesjonelt rengjøringsresultat, takket være exelCLEAN™ effekten.
Quick n Dry
Quick n Dry
Svampeklut av bomull og cellulose. Perforert på rull.
Svampeklut, Maxi
Svampeklut, Maxi
Tørkeklut med høy oppsugingsevne. Et naturprodukt av bomull og cellulose. Vaskes på 95 grader. Komposterbar.