Rengjøring

Avløpsåpner
Avløpsåpner
Avløpsåpner sugekopp med skaft.
Allrent impregnering
Allrent impregnering
Spesialutviklet universalmiddel med god kalkhemmende effekt, for impregnering/preparering av mopper og kluter i vaskemaskin. Gir vaskeklart utstyr. For regelmessig rengjøring av gulv og alle flater som tåler vann. Velegnet for hygienerom og ved innredningsrengjøring. Suveren rengjøringseffekt.
Cleanon
Cleanon
Spesialutviklet, lavtskummende gulvvedlikeholdsmiddel for regelmessig fuktrengjøring og vedlikehold av polishbehandlede gulv og steingulv samt for rengjøring av andre ubehandlede gulv. Gjør effektivt rent uten å skade polish eller gulv, og gir samtidig polishbehandlede gulv mer glans. Også egnet i kombiskuremaskiner.
Pajax
Pajax
Høyeffektivt, tensidbasert grovrengjøringsmiddel uten hydrokarbon. Mange bruksområder. Utviklet for krevende rengjøring av verksteder, maskiner, transportmaskiner, anleggsmaskiner, landbruksutstyr og traktorer samt ved industriell rengjøring. Spesielt utformet for raskt å trenge gjennom og effektivt løse opp fet smuss og fete belegg med innhold av olje, sot, fett osv. Brukes ved høytrykksrengjøring i kombiskuremaskiner og avfettingsbad.
Skittentøyskurv
Skittentøyskurv
Skittentøyskurv i plast, 60 liter. Høyde 65 cm. Rektangulær.
S-Super Clean
S-Super Clean
Konsentrert grovrengjøringsmiddel for lettskuring av S-Polish/S-Shine-behandlede flater og til rengjøring av kraftig tilsmussede gulvflater. For rengjøring og vedlikehold av gulv som er behandlet med S-Shine eller S-Polish. Brukes i kombimaskiner, og egner seg også utmerket til fukt- og våtmopping.
Hågeren
Hågeren
Spesialutviklet alkalisk middel for rengjøring ved byggrengjøring før installasjonsbehandling av nye gulv. Løser opp byggestøv bestående av gips, kalk og betong. Sikrer filmdannelsen av installasjonsproduktet – voks eller polish. Kan også brukes i kombiskuremaskiner.
Neusan
Neusan
Lavtskummende og nøytralt middel som ikke inneholder organiske løsemidler. Til svømme- og badebasseng osv. Løser effektivt opp hud- og smussavleiringer samt lettere kalkbelegg i én enkelt arbeidsprosess. Reagerer ikke med klor, og påvirker ikke vannets klor- eller pH-verdi. Klordosering, pH-måleapparat og filterets funksjon påvirkes ikke. Brukes både ved manuell og maskinell rengjøring.
JM Pro HD skrubbemopp
JM Pro HD skrubbemopp
Skrubbemopp
Feiesett med håndleddsstøtte
Feiesett med håndleddsstøtte
Ergonomisk feiesett med håndleddsstøtte.
10 av 355 produkter