Pappesker

Sjaktelesker
Sjaktelesker
Sjaktelesker, med møtende ytterfliker i lokk og bunn. Har FEFCO-betegnelsen 0201 i henhold til europeisk standard. De er markedets vanligste standardesker og finnes i mange formater, tykkelser og kvaliteter. Våre esker kan også bestilles med eget trykk. Be om tilbud.
Kraftpapp
Kraftpapp
Kraftpapp er dobbel bølgepapp med to bølgesjikt. Denne konstruksjonen gjør materialet særdeles solid. Kraftpapp går under betegnelsen Heavy Duty og kan i mange tilfeller erstatte esker av tre. Bestillingsvare.
Sjaktelesker, rillet
Sjaktelesker, rillet
Sjaktelesker med FEFCO-betegnelse 0201 med ekstra rill som raskt og enkelt kan tilpasses produktets høyde.
A3- og A4-esker
A3- og A4-esker
Pappesker i A3- og A4-format, spesielt tilpasset grafisk industri. Finnes både med hvit og brun utside. Kan fås med eget trykk. Ta kontakt for tilbud!
Flytteesker
Flytteesker
Kraftig, brun, dobbel bølgepapp med håndtakshull på sidene, dobbel bunn og doble gavler. Finnes også i kraftig ensidig bølgepapp.
Ny
CCB Container Lid
CCB Container Lid
Lids suitable for corrugated board containers. Different sizes to fit both full and half containers.
Emballasje 100
Emballasje 100
Spesielt tilpasset til skruer og muttere. Brukes ofte i bilindustrien. Anbefalt vekt maks. 6 kg.
Brødkasser
Brødkasser
Kan stables og har doble gavler på kortsidene.
Esker med automatbunn, 0711
Esker med automatbunn, 0711
Esker med automatbunn – lette å sette sammen, og låser seg selv når du trykker lett på sidene av esken. Fefco-betegnelse 0711.
Kjøttvare-esker
Kjøttvare-esker
Kjøttvare-esker med FEFCO-betegnelse 0201, brukes sammen med innsatspose til emballering av ferdigskåret kjøtt. Med ekstra rill for ekstra gavlstøtte som samlet gir maksimal stablingsstyrke. Kjøttvare-esker kan bestilles med personlig trykk. Kontakt oss for tilbud.