LFP selvklebende

LFP selvklebende: Sjekk ut det konkurransedyktige Papyrus sortimentet LFP selvklebende.

Kategorier (0)
HP Permanent gloss adhesive
HP Permanent gloss adhesive
Glittet, selvklebende vinyl. Materialet er et prisgunstig produkt av høy kvalitet som passer til et bredt utvalg av innen- og utendørs bruk.
HP Permanent matt adhesive
HP Permanent matt adhesive
Permanent, matt, selvklebende vinyl. Materialet er et anerkjent produkt av høy kvalitet som passer til et bredt utvalg av innen- og utendørs bruk.
Drytac® SpotOn
Drytac® SpotOn
Drytac Spot On monomerisk er en 100 my avtagbar folie. Det avtagbare limet er coated på folien som små prikker, dette gir hurtig montering og er lett å fjerne. Folien har en korttids utendørsholdbarhet på jevne overflater. Folien er avtagbar i opp til 12 måneder fra montering.
GrafiPrint Transparent Gloss Monomeric
GrafiPrint Transparent Gloss Monomeric
Mykt, kadmiumfritt, monomerkalendrert, transparent, blankt PVS-laminat. Kvaliteten har et permanent, trykkfølsomt dispersionbasert akryl klebestoff der er beskyttet av et silikonpapir av høy kvalitet. Kan også brukes i alle solvent-, eco-solvent-, latex- og UV-skrivere.
GrafiPrint Transparent Gloss Polymeric
GrafiPrint Transparent Gloss Polymeric
Myk, kadmiumfri, polymerkalendrert, transparent og blank PVC-folie, for bruk i solvent-, eco-solvent-, latex- og UV-skrivere. Kvaliteten har et permananet, trykkfølsomt dispersionbasert akryl klebestoff som er beskyttet av et silikonpapir av høy kvalitet.
GrafiPrint White Gloss AirEscape Polymeric
GrafiPrint White Gloss AirEscape Polymeric
Myk, kadmiumfri, polymerkalandrert, hvit og blank PVC-folie, for bruk i solvent-, eco-solvent-, latex- og UV-skrivere. Folien har et permanent, trykkfølsomt, grått løsningsmiddelbasert, akryl klebestoff. Takket være det grå klebestoffet er folien mye mindre transparent. Klebestoffet er beskyttet av et silikonpapir av høy kvalitet, som gir kvaliteten en AirEscape-effekt.
GrafiPrint White Glossy AirEscape
GrafiPrint White Glossy AirEscape
Myk, kadmiumfri, polymerkalendrert, hvit og blank PVC-folie, for bruk i solvent-, ecosolvent-, latex- og UV-skrivere. Kvaliteten har et permanent, trykkfølsomt grått løsningmiddelbasert akryl klebestoff. Takket være det grå klebestoffet er foilen mye mindre transparent. Klebestoff er beskyttet av et silikonpapir av høy kvalitet, som gir folien en luftstrøm effekt for å forenkle applikasjonen. Spesielt klebestoff for å sikre ekstrem glidbarhet ved applisering, som igjen minsker applikasjonstiden.
GrafiPrint White Gloss Monomeric
GrafiPrint White Gloss Monomeric
Myk, kadmiumfri, monomerkalendrert, hvit og blank PVC-folie, for bruk i solvent-, eco-solvent-, latex og UV-skrivere. Kvaliteten har et permanent, trykkfølsomt dispersionbasert akryl klebestoff. Klebestoffet er beskyttet av et silikonpapir av høy kvalitet.
GrafiPrint White Gloss Polymeric
GrafiPrint White Gloss Polymeric
Myk, kadmiumfri, polymerkalandrert, hvit og blank PVC-folie, for bruk i solvent-, eco-solvent-, latex og UV-skrivere. Folien har et permanent, trykkfølsomt løsningsmiddelbasert akryl klebestoff. Klebestoffet er beskyttet av et silikonpapir av høy kvalitet.
GrafiPrint White Matt Polymeric
GrafiPrint White Matt Polymeric
Myk, kadiumfri, polymerkalendrert, hvit og matt PVC-folie, for bruk i solvent,- ecosolvent,- latex,-og UV-skrivere. Kvaliteten har et permanent, trykkfølsomt akryl klebestoff. Klebestoff er beskyttet av et silikonpapir av høy kvalitet.