Kjemi og dosering

Allrent impregnering
Allrent impregnering
Spesialutviklet universalmiddel med god kalkhemmende effekt, for impregnering/preparering av mopper og kluter i vaskemaskin. Gir vaskeklart utstyr. For regelmessig rengjøring av gulv og alle flater som tåler vann. Velegnet for hygienerom og ved innredningsrengjøring. Suveren rengjøringseffekt.
Cleanon
Cleanon
Spesialutviklet, lavtskummende gulvvedlikeholdsmiddel for regelmessig fuktrengjøring og vedlikehold av polishbehandlede gulv og steingulv samt for rengjøring av andre ubehandlede gulv. Gjør effektivt rent uten å skade polish eller gulv, og gir samtidig polishbehandlede gulv mer glans. Også egnet i kombiskuremaskiner.
Pajax
Pajax
Høyeffektivt, tensidbasert grovrengjøringsmiddel uten hydrokarbon. Mange bruksområder. Utviklet for krevende rengjøring av verksteder, maskiner, transportmaskiner, anleggsmaskiner, landbruksutstyr og traktorer samt ved industriell rengjøring. Spesielt utformet for raskt å trenge gjennom og effektivt løse opp fet smuss og fete belegg med innhold av olje, sot, fett osv. Brukes ved høytrykksrengjøring i kombiskuremaskiner og avfettingsbad.
S-Super Clean
S-Super Clean
Konsentrert grovrengjøringsmiddel for lettskuring av S-Polish/S-Shine-behandlede flater og til rengjøring av kraftig tilsmussede gulvflater. For rengjøring og vedlikehold av gulv som er behandlet med S-Shine eller S-Polish. Brukes i kombimaskiner, og egner seg også utmerket til fukt- og våtmopping.
Hågeren
Hågeren
Spesialutviklet alkalisk middel for rengjøring ved byggrengjøring før installasjonsbehandling av nye gulv. Løser opp byggestøv bestående av gips, kalk og betong. Sikrer filmdannelsen av installasjonsproduktet – voks eller polish. Kan også brukes i kombiskuremaskiner.
Sportrent
Sportrent
Spesialprodukt for fjerning av håndballklister i idrettshaller. Fjerner effektivt de fleste typer lim. Også utmerket til rengjøring av dusjer og svømmehaller. pH ca. 11,1.
Suma Tab D4
Suma Tab D4
Klortablett for desinfisering. Effektiv mot et stort antall mikroorganismer. Effektiv ved lav temperatur og ved kort kontakttid. Kan brukes sikkert på alle flater, også aluminium.
Activia Urinalblokker
Activia Urinalblokker
Aktiv rengjøringsblokk for alle typer urinaler og urinrør. Inneholder enzymer som bryter ned bakterier og forhindrer belegg.
Applikatorflaske Neutral
Applikatorflaske Neutral
Applikatorflaske Neutral
Grovrengjøringsmiddel Cleaner PLS
Grovrengjøringsmiddel Cleaner PLS
Konsentrert og miljøtilpasset alkalisk flekkfjernings- og rengjøringsmiddel for daglig rengjøring samt storrengjøring på storkjøkkener, restauranter, gatekjøkkener. Brukes også som flekkfjerner på restauranter, i industrien, på kontorer og i offentlige miljøer. pH 11.
10 av 87 produkter