Gulvpleie

Trepleie, Timberex Gold Mousse
Trepleie, Timberex Gold Mousse
Vedlikeholdsmousse for vedlikehold av oljede tregulv, møbler, benkeplater og andre oljede treflater.
I-Vax impregnering
I-Vax impregnering
Voks som rengjør og beskytter gulv som linoleum, plast, stein osv. Gir som konsentrat en beskyttende overflate som vedlikeholdes med bruksklar løsning av I-Vax. Brukes ved mopping eller maskinell rengjøring. Gir en pen og beskyttende flate. Miljømerket me
S-Wax hard
S-Wax hard
S-Wax gir linoleumsgulv en blank og slitesterk flate. Den er beregnet på fukt- og våtmopping og for bruk med kombimaskin. Når flaten har tørket, kan den HS-poleres. Anbefales av ledende gulvprodusenter. pH 9,2.
I-VAX parfymert
I-VAX parfymert
Rengjør og beskytter gulv som linoleum, plast, stein osv. Gir som konsentrat en beskyttende overflate som vedlikeholdes med bruksklar løsning av I-Vax. Brukes ved mopping eller maskinell rengjøring. Gir en pen og beskyttende flate. Finnes med og uten parfyme.
Steinpleie, Perform Hulken vaskeglans
Steinpleie, Perform Hulken vaskeglans
Perform Hulken vaskeglans er et kombinert rengjørings- og vedlikeholdsmiddel for alle harde gulvtyper samt gummigulv. Ideelt for kombiskuremaskinen. Rengjør og polerer samtidig. pH 7 i konsentrat.
Parad
Parad
Silkematt, slitesterk gulvpolish for miljøer med hard slitasje. Beskytter og vedlikeholder linoleums-, plast- og steingulv i miljøer med høy slitasje.
Steinpleie, Perform MPC
Steinpleie, Perform MPC
Perform Marble Polishing Compound (MPC) er en poleringspasta for restaurering av sliten marmor, terrazzo, kalkstein og agglomarmor. Perform MPC er ideell for vedlikehold av polerte sliteflater og gjenoppretter steinens opprinnelige skjønnhet. Den glans so
Steinpleie, Perform Steinsåpe Special
Steinpleie, Perform Steinsåpe Special
Steinsåpe for daglig pleie og rengjøring. Rengjør og beskytter alle typer natursteinflater, linoleum og tregulv. Den uparfymerte steinsåpen er merket med Bra Miljöval.
Steinpleie, Perform Deep Stone Cleaner
Steinpleie, Perform Deep Stone Cleaner
Høykonsentrert rengjøringsmiddel for rengjøring av alle typer interiør og eksteriør av naturstein. Formulert for effektiv fjerning av lettere byggrester, smuss, lettere voksbelegg og sjiktavleiring av vedlikeholdskjemikalier samt for rengjøring av fuger.
Steinpleie, Perform Hulken pore-rent
Steinpleie, Perform Hulken pore-rent
Skånsomt porerengjøringsmiddel. Løser effektivt opp all vannbasert smuss samt olje, sot og fett på gulv, vegger, tak, sanitærfasiliteter, vindu, metall, plast og betong. Finnes med og uten parfyme. pH 9,5 i konsentrat.
10 av 44 produkter