Fyllmasse og beskyttelse

Silkepapir, MG hvitt, rent, rull
Silkepapir, MG hvitt, rent, rull
For beskyttelse og fylling ved pakking av for eksempel glass og porselen.
VCI-pallehette
VCI-pallehette
VCI PE-hette for bruk med pall og krage eller som beskyttelseshette med sidefals for god passform, ved behov for korrosjonsbeskyttelse. Kompletter gjerne med VCI-papir eller VCI-chips for ytterligere beskyttelse i tilfelle strengere krav. For praktiske pakningsløsninger med optimal korrosjonsbeskyttelse kan du kontakte din salgsrepresentant eller kundeservice.
Fill Air Rocket- Extreme Film
Fill Air Rocket- Extreme Film
Film som blåses opp til puter på arbeidsplassen. Fungerer som støtdempende, fyllende og fikserende materiale. Øker produktiviteten, og frigjør verdifull lagringsplass.
VCI-korrosjonsbeskyttelsespapir, ark
VCI-korrosjonsbeskyttelsespapir, ark
VCI-papir for beskyttelse av korrosjonsutsatte metaller. Kan brukes til innpakning, som innlegg og som mellomlegg i pakninger. VCI-papir finnes i flere gramtykkelser, og som glatt, kreppet og PE-belagt papir. VCI-papir av kvalitet U (Universal) er egnet for bruk med stål, støpejern (ved kontakt), kobber, bronse, aluminium og sink. For praktiske pakningsløsninger med optimal korrosjonsbeskyttelse kan du kontakte din salgsrepresentant eller kundeservice.
VCI-pose
VCI-pose
VCI-pose for bruk ved behov for korrosjonsbeskyttelse. Kompletter gjerne med andre VCI-produkter for ytterligere beskyttelse i tilfelle strengere krav. For praktiske pakningsløsninger med optimal korrosjonsbeskyttelse kan du kontakte din salgsrepresentant eller kundeservice.
Pakkechips AltaCell
Pakkechips AltaCell
E-formet pakkechips av polystyren. Formen gir en stabil basis å pakke på. Emballasjemateriale som effektivt demper støt og holder godset på plass med uforminsket støtdempingsevne uavhengig av fukt, varme eller kulde.
Boblefolie – små bobler
Boblefolie – små bobler
Tilpasser seg enkelt formen på forskjellige produkter, og passer også godt som fyllmateriale. Boblefolien koekstruderes, noe som innebærer at boblene beholder luften vesentlig lengre enn tradisjonell boblefolie. Andre egenskaper: støtdempende, gjenbrukbar, vanntett, transparent, isolerende, skjøtbar og perforert. Boblene har en diameter på 9 mm og en høyde på 2,5 mm. Foruten ruller kan ulike arkformat bestilles.
Ny
Aircap
Aircap
The bubble wrap ideal for protecting small and fragile parts.
Kraftpapir MG, rull
Kraftpapir MG, rull
Fremstilt av førsteklasses ren sulfatmasse i ubleket, brun MG-utførelse for ulike emballasjeformål. Godkjent for kontakt med næringsmidler. Passer til rullestativ og pakkebord.
Sulfittpapir, MG hvitt, bleket, ark
Sulfittpapir, MG hvitt, bleket, ark
Bleket, hvitt sulfittpapir som er rent og helt uten slipemasse. Hvitt, bleket sulfittpapir for fylle- og pakkeformål.
10 av 41 produkter