Flytende Såpe

Kategorier (0)
Tork Mild Flytende Såpe
Tork Mild Flytende Såpe
Mild flytende såpe for daglig håndvask. Parfymert. Hvit farge.
Tork Extra Mild Flytende Såpe
Tork Extra Mild Flytende Såpe
Tilby brukere med ømfintlig hud denne ekstra skånsomme såpe. Tork Extra Mild Flytende Såpe har milde ingredienser, en sammensetning uten parfyme og fargestoffer og som gjør den meget skånsom mot huden. Såpen er ECARF-sertifisert (europeisk sertifisering for allergivennlige produkter). Passer til Tork Dispenser Flytende Såpe (S1), er enkel å benytte og gir alle brukere en utmerket håndhygiene.
Tork Premium Luxury Flytende Såpe
Tork Premium Luxury Flytende Såpe
Gi dine gjester en luksuriøs følelse med Tork Luksus flytende såpe. Formelen inneholder silkeekstrakt som gjør huden myk og glatt, den har en eksklusiv duft av jasmin og en glitrende lilla farge. Såpen er egnet for Tork-dispensere for flytende såpe S1/S11 som er enkle å bruke og gir alle brukere en utmerket håndhygiene.
Dax Allroundsoap
Dax Allroundsoap
En ekstra mild og kremaktig såpe for hele kroppen. Såpen er skånsom mot huden, selv ved hyppig vask. Svakt parfymert.
Ny
Liquid soap Farena
Liquid soap Farena
Duftfri og fargefri kremsåpe for enkel håndrengjøring.
Tork Mild Skumsåpe
Tork Mild Skumsåpe
Torks skumsåpe er mild, dermatologisk testet og inneholder pleiende ingredienser som tar hensyn til sensitiv hud også når det er behov for hyppig håndvask. En skumsåpeflaske fra Tork inneholder 2500 doser, som betyr at den ikke behøver å etterfylles så ofte.
Epicare 2
Epicare 2
Mild flytende såpe uten farge og parfyme
Ny
Solopol håndsprit PURE
For bruk i industrielle miljøer for effektivt å fjerne tungt smuss. Effektiv patentert løsemiddelfri formulering - spesielt formulert for å gi samme nivå av rengjøringseffekt som andre løsemiddelbaserte produkter, for effektivt å fjerne grovt smuss. Dermatologisk testet for å verifisere at produktet har svært lav allergifremkallende effekt, og at den er designet for sensitiv hud. Unikt micellarrengjøringssystem som med en optimalisert blanding av surfaktanter trenger inn, løfter og løser opp inngrodd olje, fett, carbon black/carbon black, smøremidler, vannbaserte lakker og harpikser. Re-minimerer forekomsten av smussrester, og forbedrer dermed rengjøringen. Produktet er egnet for næringsmiddelvirksomheter, og er undersøkt uavhengig, og sporbare mengder av produktet forventes ikke å forårsake skadelige toksikologiske effekter. Ved håndtering av næringsmidler må preparatet brukes i henhold til instruksjonene på etiketten, og produktet må ikke komme i direkte kontakt med mat eller produkter som inneholder mat. Uparfymert og fargefri, perfekt for folk som er følsomme for parfyme og farge og som foretrekker produkter som ikke inneholder dette. Spesielt formulert med et av de mildeste konserveringsmidlene for å redusere risikoen for hudirritasjon når du bruker produktet. Hjelper med å forhindre dehydrering av huden og etterlater huden med en myk følelse. Inneholder det naturlige skrubbemiddelet Astopon®.
Såpe KBM Rubin
Såpe KBM Rubin
En kosmetisk skånsom hånd- og dusjsåpe med det nærende stoffet Aloe Vera. Mykner og fukter. Passer også som sjampo. Ikke overdosér.
KBM Crystal Soap
KBM Crystal Soap
Mild hånd og dusjsåpe. Rengjør huden skånsomt samt gir en myk og behagelig følelse. Ikke bruk for mye.
10 av 26 produkter