Emballasje

Ensidig bølgepapp på rull
Ensidig bølgepapp på rull
Det perfekte materialet for emballering, sterkt, lettbetjent og formbart. Gir en effektiv og støtdempende beskyttelse av skjørt gods. Egnet emballasje for produkter med uregelmessige former og skarpe hjørner. Kan bestilles med trykk og i andre størrelser enn standard. Be din salgsrepresentant eller kundeservice om et tilbud.
Papirlaminert boblefolie
Papirlaminert boblefolie
Papirlaminert boblefolie. Beskytter og tilpasser seg enkelt formen på forskjellige produkter. Man kan skrive direkte på rullen, noe som gjør at boblefolien brukes av blant annet flyttebyråer. Boblene har en diameter på 10 mm og en høyde på
Silkepapir, MG hvitt, rent, rull
Silkepapir, MG hvitt, rent, rull
For beskyttelse og fylling ved pakking av for eksempel glass og porselen.
Skumbelagt bølgepappskive
Skumbelagt bølgepappskive
Skumbelagt bølgepappskive som skal forhindre at gods glir, samt til ripefølsomme produkter.
Fill Air Rocket- Extreme Film
Fill Air Rocket- Extreme Film
Film som blåses opp til puter på arbeidsplassen. Fungerer som støtdempende, fyllende og fikserende materiale. Øker produktiviteten, og frigjør verdifull lagringsplass.
VCI-korrosjonsbeskyttelsespapir, ark
VCI-korrosjonsbeskyttelsespapir, ark
VCI-papir for beskyttelse av korrosjonsutsatte metaller. Kan brukes til innpakning, som innlegg og som mellomlegg i pakninger. VCI-papir finnes i flere gramtykkelser, og som glatt, kreppet og PE-belagt papir. VCI-papir av kvalitet U (Universal) er egnet for bruk med stål, støpejern (ved kontakt), kobber, bronse, aluminium og sink. For praktiske pakningsløsninger med optimal korrosjonsbeskyttelse kan du kontakte din salgsrepresentant eller kundeservice.
E-handelsesker med selvklebende forseglingsbånd
E-handelsesker med selvklebende forseglingsbånd
E-handelsesker med selvklebende forseglingsbånd for enkel lukking. Esken settes sammen med et enkelt grep (automatbunn). Spesielt godt egnet til postforsendelser!
VCI-pose
VCI-pose
VCI-pose for bruk ved behov for korrosjonsbeskyttelse. Kompletter gjerne med andre VCI-produkter for ytterligere beskyttelse i tilfelle strengere krav. For praktiske pakningsløsninger med optimal korrosjonsbeskyttelse kan du kontakte din salgsrepresentant eller kundeservice.
Pakkechips AltaCell
Pakkechips AltaCell
E-formet pakkechips av polystyren. Formen gir en stabil basis å pakke på. Emballasjemateriale som effektivt demper støt og holder godset på plass med uforminsket støtdempingsevne uavhengig av fukt, varme eller kulde.
Instapak Quick
Instapak Quick
Instapak Quick RT er en støtdempende emballasje i polyuretanskum. Posene, som finnes i seks størrelser, aktiveres gjennom et enkelt håndgrep, og produktene plasseres i det voksende skummet. Skummet former seg rundt produktet og gir både beskyttelse og fiksering. Etter bruk sorteres den som brennbart avfall.
10 av 78 produkter