2023-11-15

Zeta® – the paper story

Kijk eens naar Zeta®, ons nieuwe mooie assortiment papier en enveloppen. Ontdek de passie en innovatie die Reflex vooruit heeft gedreven om dit aan uw eisen te laten voldoen. Bij Zeta® gaat het niet alleen om er spectaculair uit te zien, maar ook om state-of-the-art te zijn als het gaat om bedrukbaarheid en verwerkingseigenschappen.

De enige beperking is uw creativiteit.

Creëer uw eigen sensuele marketingverhaal met de verscheidenheid en delicate touch van dit prachtige papier- en enveloppenassortiment.

Makkelijk en perfect verwerkbaar
Makkelijk en perfect verwerkbaar

Profiteer van het decennialange vakmanschap dat Reflex heeft gedeeld in de productie van fijnpapier en vertrouw hierop.

Geef uw merk identiteit
Geef uw merk identiteit

De interactie en combinatie tussen de subtiele kleuren en sensationele oppervlakken van Zeta® geeft uw merkidentiteit een unieke uitstraling.

De kunst van het publiceren
De kunst van het publiceren

De resultaten van uw mooiste kunstwerken en publicatie-ideeën zullen zeker indruk maken op uw vertrouwde klanten.

Create your paper story

Voor alle literatuur – briefhoofden, brochures, catalogi, verpakkingen of mailings – wat dan ook, uw indrukwekkende identiteit is onmiskenbaar.

Het ideale papier en enveloppen voor inspirerende succesverhalen.

Ervaar nieuwe creatieve dimensies en oneindige mogelijkheden met het nieuwe harmonieuze assortiment Zeta®-kwaliteitspapier en enveloppen.

2 kleuren,
2 oppervlakken,
2 gewichten,

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.