Overzicht huisstijl assortimenten

Onze corporate huisstijlproducten zijn prioriteitsmerken. Dit betekent dat u een hogere beschikbaarheid en een hoger serviceniveau kunt verwachten. Niet te vergeten, kwaliteitsinformatie zoals verkoopmaterialen die, bijvoorbeeld, drukkers helpen om de voordelen van de papierkwaliteiten aan hun klanten uit te leggen. Bovendien zijn onze merken beschikbaar in heel Europa, waardoor uw bedrijf en merkidentiteit op een uniforme wijze ondersteund worden – zelfs als uw activiteiten zich uitstrekken tot verscheidene markten.

Bent u op zoek naar een unieke en complete huisstijl dan bent u hier op het juiste adres.

Papyrus is er om u te ondersteunen.


 

BalancePure® is een buitengewoon wit, 100% gerecycleerd papier van topkwaliteit met uitstekende drukeigenschappen. Deze kwaliteit kan enkel bereikt worden door het toepassen van de modernste technieken en productieprocessen. BalancePure® biedt hierdoor hetzelfde kwaliteitsniveau als papier dat vervaardigd wordt uit primaire vezels en garandeert een optimale verwerk- en bedrukbaarheid. BalancePure® wordt chloorvrij geproduceerd, draagt het EU Ecolabel, is FSC®-gecertificeerd en is beschikbaar in zowel Offset als Preprint. BalancePure® is beschikbaar in gramgewichten van 80 tot en met 350 g/m² en in een uitgebreid assortiment enveloppen om zo aan iedere duurzame huisstijl te voldoen.

Naar overzicht


 

 

BIO TOP 3® is modern, chique en representatief. De natuurwitte tint geeft uw drukwerk die warme uitstraling die u wilt overdragen aan uw klanten. Daarbij combineert BIO TOP 3® uitstraling met milieu en techniek. En juist deze combinatie, samen met het uitgebreide assortiment, maken BIO TOP 3® uiterst geschikt voor uw huisstijl. BIO TOP 3® is beschikbaar in 80 tot en met 300 g/m² en het assortiment bevat een uitgebreide serie enveloppen. Door het gebruik van FSC®- gecertificeerde grondstoffen, het bezit van het EU label en het Life Cycle Assesment voldoet BIO TOP 3® aan de hoogste milieunorm. Daarbij wordt BIO TOP 3® chloorvrij (TCF) en zonder optische witmakers geproduceerd.

Naar overzicht


 

De nieuwe generatie Distinction®-papieren zorgt ervoor dat huisstijl-papier een ware beleving wordt. Met haar aantrekkelijke, zacht aanvoelende oppervlakken,fijne tinten en haar exquise witheid is Distinction® ontwikkeld zodat u zich kunt onderscheiden. Distinction® is beschikbaar in drie verschillende kwaliteiten: Distinction® Matt met zijn matte afwerking en een zacht oppervlak in vier verschillende witte tinten. Distinction® Smooth met een uitzonderlijk glad oppervlak, verkrijgbaar in vijf witte tinten. Distinction® Laid heeft een gevergeerd oppervlak in vijf verschillende, witte tinten. Distinction® Smooth in 90 en 100 g/m² is ook verkrijgbaar met een stijlvol en symmetrisch watermerk. Bijhorende enveloppen vervolledigen het assortiment. Alle Distinction®-kwaliteiten zijn FSC®-gecertificeerd.

Naar overzicht


 

 

 

MultiDesign® biedt een volledig assortiment papier en enveloppen, specifiek samengesteld om zowel een volledige huisstijlcommunicatie te ondersteunen als alle andere beeld- en promotionele drukwerken voor diverse sectoren, dienstverleningsbedrijven en instellingen. MultiDesign® is een klassiek, consistent en tijdloos elegant papier, verkrijgbaar in twee tinten en oppervlakken. Perfect geschikt om uw boodschap te benadrukken. De gramgewichten variëren van 90 tot en met 400 g/m². Zo biedt MultiDesign® opties voor een oneindig aantal toepassingen. MultiDesign® is FSC®- gecertificeerd.

Naar overzicht


 

Soms zijn het niet de franjes die u helpen op te vallen, maar tijdloze verfijning. Simpele elegantie die niet te missen is. Dat is precies waar Gmund Original voor staat. Dit papier straalt pure schoonheid uit met een minimalistisch ontwerp: Klassiek maar met een modern karakter en stijl. Het is uitermate geschikt voor alle soorten bedrijfscorrespondentie. Gmund Original is beschikbaar in 3 verschillende oppervlakken Tactile, Vergé en Smooth, 4 wittinten en geeft u de keuze om papier met of zonder watermerk te gebruiken. De kwaliteiten Tactile en Vergé zijn geproduceerd met 10% katoenvezels en voor een fysiek aantrekkelijk en luxueus zacht gevoel. Gmund Original is FSC®-gecertificeerd en omvat ook HPI-gecertificeerde specificaties.

Naar overzicht


 

PlanoSuperior® is hoogwaardig houtvrij, helderwit, ongestreken papier en is ontworpen om aan de meest moderne huisstijlen en kantoortoepassingen te voldoen. Daarmee is deze kwaliteit OCR geschikt en gegarandeerd voor laser- en inkjet-printtechnieken. Ook hoogvolume, digitale en preprint toepassingen laten zich probleemloos verwerken. PlanoSuperior® heeft een glad oppervlak waardoor glasheldere tekst en perfecte beeldreproductie gegarandeerd zijn. PlanoSuperior® is FSC®-gecertificeerd en voorzien van het EU eco-label.

Naar overzicht

 

Papyrus e-Shop - Instructiefilm

Klik hier voor de video

 

Monsteraanvraag

Bestel hier uw monsters