Onze papierlijnen | DigiGold

DigiGold® – kwaliteitspapier voor digitale printtechnologie.
DigiGold® is een assortiment van houtvrij papier van verschillende kwaliteiten voor digitale printapparaten die gevoed worden met vellen of rollen. Het assortiment bestaat uit verschillende ongestreken en silk of gloss gestreken papierkwaliteiten. Bovendien bevat het pre-converted producten die ideaal zijn voor mailings. Simpel gezegd,
DigiGold® is speciaal gemaakt om te voldoen aan alle technische eisen van digitaal printen, zodat u altijd optimale resultaten krijgt.

DigiGold®Gloss is een houtvrij, wit, gestreken papier met een glanzend oppervlak. Het is de voor de hand liggende keuze voor veeleisende, beeld-intensieve oplages met een luxueus eindresultaat en is geschikt voor alle digitale druksystemen en is tevens HP Indigo gecertificeerd.
E-shop DigiGold Gloss

DigiGold®Silk is een houtvrij, wit, gestreken papier met een zijdemat oppervlak. Het garandeert een perfecte balans tussen een compromisloze beeldweergave en goede leesbaarheid van de tekst en is geschikt voor alle digitale druksystemen en is tevens HP Indigo gecertificeerd.
E-shop DigiGold Silk

DigiGold®Icewhite is een houtvrij, wit, ongestreken papier. Het zorgt voor een kleurrijke afdruk, vol met contrastrijke beelden in combinatie met de superieure tactiele en optische eigenschappen van een ongestreken papier. DigiGold®Icewhite is geschikt voor alle digitale druksystemen en is HP Indigo gecertificeerd. Het is niet geschikt voor gebruik in offset.
E-shop DigiGold Icewhite

DigiGold®Classic Uncoated is een houtvrij, wit, ongestreken papier. Het gladde ongestreken oppervlak zorgt voor een zeer scherpe beeldweergave en makkelijk te lezen tekst. DigiGold® Uncoated is geschikt voor alle digitale druksystemen en is HP Indigo gecertificeerd.
E-shop DigiGold Classic Uncoated

 

 

Papyrus e-Shop - Instructiefilm

Klik hier voor de video

 

Monsteraanvraag

Bestel hier uw monsters