Onze papierlijnen | Luxo

Luxo® – verlicht uw horizon.

Luxo® betekent licht – en zonder licht is er geen kleur. Daarom is licht het centrale aspect van het Luxo®- assortiment gestreken papierkwaliteiten. Licht geeft ons papier de pure, witte, ongecompromitteerde eigenschap. Alle papierkwaliteiten hebben hun eigen unieke expressie. Elk wit spreekt zijn eigen taal. Luxo®- papierkwaliteiten zijn optimaal gecoördineerd en verschillen alleen in de kwaliteit van het oppervlak, gladheid en gewicht van de strijklaag.

Om uw eigen Luxo®-favoriet te vinden, moet u kijken, voelen en vergelijken. Dat is de meest zekere manier om de prestaties van de afzonderlijke kwaliteiten te evalueren.

LuxoArt® Gloss is een houtvrij, wit, gestreken papier met een glanzend oppervlak. Het is de optimale keuze voor veeleisende, complexe drukopdrachten.
E-shop LuxoArt Gloss

LuxoArt® Silk is een houtvrij, wit, gestreken papier met een zijdemat oppervlak.
E-shop LuxoArt Silk

LuxoArt® Samt is een houtvrij, wit, machinegestreken papier met een mat oppervlak met een opdikking van 1,08 (250 en 300 g/m² :1,05). Het gestreken oppervlak met zijn typisch matte fluwelen karakter biedt een fantastische bedrukbaarheid en uitstekende loopeigenschappen.
E-shop LuxoArt Samt

LuxoMagic® is een houtvrij, wit, gestreken papier met een glanzend oppervlak. Het gladde oppervlak zorgt voor een schitterende kleurweergave en staat garant voor een originele beeldreproductie.
E-shop LuxoMagic

LuxoSatin® is een houtvrij, wit, gestreken papier met een zijdemat oppervlak. Het zijdematte oppervlak zorgt voor een optimale weergave van beelden, briljante kleuren en een uitstekende leesbaarheid van de tekst.
E-shop LuxoSatin

 

Papyrus e-Shop - Instructiefilm

Klik hier voor de video

 

Monsteraanvraag

Bestel hier uw monsters