Onze papierlijnen | Specials

Specials® is het overkoepelende merk van Papyrus voor een zorgvuldig geselecteerd assortiment klassieke en innovatieve fijn papieren van toonaangevende fabriekanten van papiersoorten voor tekst & omslag en huisstijlen. Deze elegante selectie van hoogwaardige fijn papieren geeft u een unieke kans om uw project te verbeteren, door drukwerk te maken dat rustgevend is voor het oog en tegelijkertijd fascinerend voor de geest. Ervaar zelf de prikkelende resultaten die u kunt bereiken met Specials®.

Distinction® 
Een nieuw premium stijlvol kwaliteitspapier verovert de markt om u te helpen om zich te onderscheiden op het hoogste niveau zonder toegevingen te doen op de prijs.

Original Gmund 
Een assortiment papier en enveloppen op basis van katoenvezels voor huisstijlen en andere uitingen van bedrijfscommunicatie in 3 tinten en 3 oppervlakken. 

Plike
Plastic-like, Plike heeft een innovatief oppervlak dat het papier een zeer specifieke ‘touch’ geeft. Door de unieke oppervlaktebehandeling krijgt het papier een uiterst matte uitstraling.  

Natural Evolution 
Opdikkend papier met een zacht mat oppervlak, speciaal behandeld voor uitstekende drukresultaten.

Gmund 925 
Papier met een geborsteld metallic oppervlak, verkregen door gebruik te maken van echte zilverpigmenten.

Majestic 
Majestic is een exclusief assortiment papier en karton waarbij geraffineerde combinaties van gepigmenteerde en iriserende coatings gebruikt worden om glinsterende metaal oppervlakken en een luxueus gevoel te verkrijgen.

Cromático,-ca. 
Cromático,-ca. is een in de massa-gekleurd transparant papier, met zeer intense en homogene tinten. Drie verschillende wit-tinten en een nieuwe reeks van natuurlijke trendy tinten maken onder andere deel uit van dit zeer uitgebreide assortiment.

Fuego® 
Fuego® is een premium papier dat passie geeft aan uw boodschap, zorgvuldig gekozen materialen, beschikbaar in 4 verschillende oppervlakken, heldere kleuren en tinten – voel en ervaar de magie.

Website Specials®

 

Papyrus e-Shop - Instructiefilm

Klik hier voor de video

 

Monsteraanvraag

Bestel hier uw monsters