TORK GRATIS (DE-) MONTAGE

Bij installatie van uw dispenser-inrichting van Essity.
De installatie vindt plaats voor 31-01-2023.

Gedurende deze actie periode kunt u gebruik maken van de gratis demontage en montage van uw dispenser inrichting. Kiest u voor een nieuwe frisse inrichting op basis van eenheid, met oog op de meest duurzame inrichting van uw sanitaire ruimte of bent u op zoek naar een mogelijke kostenbesparing… met welke reden u ook kiest voor de vervanging of nieuwe inrichting, dit betaalt u niets aan installatiekosten! Deze installatie wordt door een professioneel montage bedrijf uitgevoerd zodat u ook daar geen onnodige risico’s loopt.

Neem nu contact op met uw vaste contactpersoon bij Papyrus zodat wij u een vrijblijvend advies kunnen geven en ook u op korte termijn kunt genieten van uw nieuwe dispensers.

Klik hier voor het volledige assortiment.

 

Hieronder een aantal Tork Dispensers uit het assortiment:

Toiletrol dispenser T6

De Tork Twin Mid-size Toiletpapier Dispenser uit de Elevation-lijn is ideaal voor sanitaire ruimten met een middelgroot tot groot aantal gebruikers, waar de tevredenheid van de gast vooropstaat. Hij biedt hoge efficiëntie en zorgt ervoor dat toiletpapier altijd beschikbaar is, doordat het zes keer zoveel papier bevat als twee traditionele rollen toiletpapier. Lege hulzen blijven binnen de dispenser om afval op de vloer te voorkomen. Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw gasten. Geschikt voor supplies van het Tork systeem T6.

Tork H2 Xpress Dispenser Multifold Handdoek Mini

Tork H2 Xpress Dispenser Multifold Handdoek Mini

 

Rol dispenser Handdoeken H1

De Tork Matic® Handdoekrol Dispenser uit de Tork Elevation-lijn biedt eenvoudig onderhoud zodat drukke sanitaire ruimten goed blijven functioneren, en vermindert het verbruik door de vel-voor-vel-dosering. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw gasten. Ook verkrijgbaar als touch-free handdoek rol dispenser, deze biedt handdoekjes aan zonder de dispenser aan te hoeven raken. De lengte van de handdoekjes kunt u zelf bepalen. Geschikt voor vullingen van het Tork systeem H1.

Dispenser Tork Xpress Handdoeken H2

De Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispenser, ook verkrijgbaar in Mini en toonbank uitvoering, uit de Tork Elevation-lijn is geschikt voor omgevingen die zowel comfort als hygiëne vereisen. Deze smalle, mooie dispenser vermindert het verbruik en afval met vel-voor-vel-dosering. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw gasten. Geschikt voor vullingen van het Tork systeem H2.