Rainbow® - gekleurd papier en enveloppen

Rainbow® is het Papyrus merk voor gekleurd papier en enveloppen. Je kunt de aandacht trekken en creatieve opvallende prints maken met Rainbow®, en zelfs spannende projecten creëren.

  • 26 verschillende kleuren
  • 4 oppervlaktegewichten (80, 120, 160, 230 g/m2)
  • Verschillende formaten zoals A4 en A3, maar ook grotere plano vellen
  • Geschikt voor gebruik in alle soorten kantoormachines, kopiëren en laser (test aanbevolen voor 230 g) en offset

Rainbow® is een duurzaam geproduceerde papiersoort voor al uw kantoormachines en offset. De serie is zuurvrij, FSC®-gecertificeerd en heeft het EU Ecolabel. Rainbow® staat op de lijst van Inspected Paper, wat betekent dat je het mag gebruiken in Swan-gelabeld drukwerk.

Gebruik Rainbow® voor briefpapier, omslagen, bijlagen, posters, etiketten, brochures, direct mail, boeken, flyers, ansichtkaarten, wenskaarten, folders en wanneer u aandacht wilt trekken en u wilt onderscheiden van de massa.

Download hier een PDF van de Rainbow®-kleuren.

 

    

Bekijk hier de producten

Rainbow®

Gekleurd kantoorpapier, houtvrij, mat, voor kopieermachines, laser- en inkjetprinters

Rainbow®

Rainbow® enveloppen zijn geproduceerd van Rainbow®, een houtvrij, gekleurd, ongestreken papier en karton met een mat oppervlak. Het biedt een brede selectie aan kleuren en formaten.

Rainbow®

Rainbow®is een houtvrij, gekleurd, ongestreken papier en karton met een mat oppervlak. Rainbow® biedt een brede selectie aan kleuren en formaten.