MultiDesign® – de beste keuze voor een elegante en tijdloze uitstraling

MultiDesign® heeft alles wat u verwacht van een kwalitatief hoogwaardige papiersoort; twee zachte witte tinten, vier aangename tactiele oppervlakken, een volledig aanbod van gramgewichten en enveloppen,
digitale formaten, uitstekende bedrukbaarheid, consistent in kwaliteit en ecologische kwalificaties.

Of het nu om briefpapier, merkopbouwend drukwerk zoals beeldbrochures, jaar- of milieuverslagen of promotioneel drukwerk gaat, het juiste papier helpt u om een langdurige en positieve indruk achter te laten. MultiDesign® is een klassiek, consistent en tijdloos elegant papier, bevat een volledig aanbod van gramgewichten, enveloppen en digitale formaten, heeft een uitstekende bedrukbaarheid, is consistent in kwaliteit
en heeft ecologische kwalificaties.

 MultiDesign® is verkrijgbaar in twee tinten (white en natural) en vier oppervlakken (Original, Smooth, Natural en Rough), om de creatieve boodschap te onderstrepen die u wilt overbrengen. De gramgewichten variëren van 90 tot en met 400 g/m². Zo biedt MultiDesign® opties voor een oneindig aantal toepassingen.

MultiDesign®Rough, a paper with character.
Is het nieuwste familielid binnen het MultiDesign® assortiment. Ons nieuwe premium papier MultiDesign® Rough combineert het buitengewone gevoel van een natuurlijk ruw oppervlak met uitstekende drukresultaten.

De hoge opdikking van 1.5, de hoge stijfheid, zelfs bij lage gramgewichten, en de aangename witheid spreken voor MultiDesign®Rough. De verscheidenheid aan gramgewichten ondersteunen u om een speciale ervaring met een sterk karakter voor uw premium-toepassingen te creëren.

Een Papyrus merk zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit, beschikbaarheid en service
MultiDesign® vormt samen met MultiArt®, MultiOffset® en MultiCard® het Multi™-merk. Bij minstens 9 van de 10 opdrachten vindt u de juiste oplossing – en het beste papier voor de opdracht – binnen het Multi™-assortiment. Als een beproefd en vertrouwd leverancier binnen de industriële sector biedt Papyrus zowel een continue hoge product en service kwaliteit als een hoge beschikbaarheid voor haar merken.

Klik hier voor het totaal-assortiment.