MultiDesign® – de beste keuze voor een elegante en tijdloze uitstraling

MultiDesign® biedt een volledig assortiment papier en enveloppen, specifiek samengesteld om zowel een volledige huisstijlcommunicatie te ondersteunen als alle andere beeld- en promotionele drukwerken voor diverse sectoren, dienstverleningsbedrijven en instellingen.

MultiDesign® Rough: ongestreken met een ruw oppervlak en extra hoge opdikking.
MultiDesign® Original en Natural: ongestreken met een mat oppervlak en hoge opdikking.

Wist u dat, of u nu ontwerper bent, marketing manager, of werkzaam bent in een sector waar branding en bedrijfscommunicatie centraal staan, MultiDesign® alles heeft wat u verwacht van een kwalitatief hoogwaardige papiersoort? Een zachte witte en een natuurwitte tint, drie aangename tactiele opper- vlakken, een volledig aanbod van gramgewichten en enveloppen, digitale formaten voor HPI en dry toner toepassingen, uitstekende bedrukbaarheid, consistent in kwaliteit en ecologische kwalificaties.

Een Papyrus merk zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit, beschikbaarheid en service
MultiDesign® vormt samen met MultiArt®, MultiOffset® en MultiCard® het Multi™-merk. Bij minstens 9 van de 10 opdrachten vindt u de juiste oplossing – en het beste papier voor de opdracht – binnen het Multi™-assortiment. Als een beproefd en vertrouwd leverancier binnen de industriële sector biedt Papyrus zowel een continue hoge product en service kwaliteit als een hoge beschikbaarheid voor haar merken.

Klik hier voor het totaal-assortiment van MultiDesign.


Bekijk hier de producten

MultiDesign® Natural

MultiDesign® Natural enveloppen zijn geproduceerd van MultiDesign® Natural, een houtvrij ongestreken premium offset papier en karton met een mat oppervlak. Het is een uitgebreid assortiment premium offset papier, karton en enveloppen om volledige bedrijfscommunicatie-systemen te ondersteunen en alle andere beeld- en promotionele drukwerk toepassingen voor de industrie, semi-overheid en publieke sector.

MultiDesign® Natural

Premium offsetpapier, houtvrij, natuurwit, mat oppervlak, hoge opdikking (1.3), preprint gegarandeerd 90 – 170 g/ m², zonder optische witmakers, bijpassende enveloppen

 

MultiDesign® Rough

Premium offsetpapier, houtvrij, wit, ruw oppervlak, hoge opdikking (1.5), preprint gegarandeerd 90 – 170 g/ m², bijpassende enveloppen in MultiDesign Original

MultiDesign® Original White

MultiDesign® Original White enveloppen zijn geproduceerd van MultiDesign® Original White, een houtvrij ongestreken premium offset papier en karton met een mat oppervlak. Het is een uitgebreid assortiment premium offset papier, karton en enveloppen om volledige bedrijfscommunicatie-systemen te ondersteunen en alle andere beeld- en promotionele drukwerk toepassingen voor de industrie, semi-overheid en publieke sector. Door het digitale venster zijn alle enveloppen geschikt voor digitaal printen.