Fasson & Yupo Tako - Let’s stick together

Het werken volgens het nieuwe normaal vergt aanpassingen. Papyrus ondersteunt u graag met een greep uit haar assortiment; Fasson® Digital en YUPO Tako- welke uitermate geschikt zijn om de benodigde aanpassingen te realiseren.

Let’s stick together in a new way - Fasson®. 

Of het nu om "moeilijke” of koude ondergronden gaat, of kritische verwerkingsomstandigheden, voor alles biedt Fasson® een passende oplossing! Fasson® bestaat uit een ruim assortiment zelfklevende kwaliteiten. Dankzij het unieke Crack-Back Plus systeem, een diagonale slit, is de rug eenvoudig te verwijderen. Dat is wel zo makkelijk voor de gebruiker. Fasson® zelfklevend papier heeft daarnaast een perfecte vlakligging, waardoor u het met hoge snelheid kunt drukken. De kleefkracht van Fasson® is zonder meer uitstekend.

Tevens biedt Fasson®- Digital een prima oplossing voor al uw digitale toepassingen. Het assortiment bestaat uit zelfklevende substraten voor dry toner- en HP Indigo-printsystemen. Verkrijgbaar in zowel papieren als synthetische frontmaterialen. Dankzij de geschiktheid voor dry toner- en HP Indigo-printsystemen is het mogelijk variabele, individuele informatie (personalisatie, barcodes, etc) op Fasson®- Digital te printen. De synthetische substraten van Fasson®- Digital zijn uitgevoerd met een veiligheidsrand om het bloeden van de lijm te voorkomen en geen lijmresten in de printsystemen achter te laten. Kijk op pagina 6-7 van de bijgevoegde brochure voor meer informatie.

YUPO
YUPO Tako is een zelfklevende folie van polypropyleen en plakt heel makkelijk zonder luchtbellen. De folie plakt aan de ondergrond door hele kleine zuignapjes, deze zijn zo klein dat je ze met het blote oog niet ziet. Tevens is het geschikt voor gladde ondergronden, zoals elektro-apparaten, beeldschermen, drankautomaten, ramen en speelgoed, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van magneetfolie of statische lading.
Het materiaal bevat geen pvc en is volledig recycleerbaar. Prima om uw signalatie, instructies, hotspots of looproutes weer te geven.

WIlt u meer informatie over ons Fasson®- en YUPO- assortiment?

Klik hier voor de brochure van Fasson®.
Klik hier voor de kaart van YUPO.

U kunt uiteraard ook contact opnemen met uw contactpersoon binnen Papyrus of stuur een mail naar: sales.nl@papyrus.com.