Majestic Gold Fever nieuwste tint

Sinds het begin der tijden heeft geen ander edelmetaal hetzelfde effect op mensen als goud - de aantrekkingskracht ervan en de betovering die het op ons werpt, is vandaag nog steeds even sterk. Papyrus heeft haar assortiment uitgebreid met een intense gouden tint: Majestic Classic Gold Fever- een nieuwe kwaliteit van de Italiaanse papierproducent Favini. Laat de magie van goud u ook betoveren.

 Papier dat betovert!     

Majestic Classic Gold Fever biedt een exclusieve look en feel en is net zo aantrekkelijk en boeiend als het origineel. De luxueuze en veelzijdige kwaliteit van deze nieuwe tint opent  ongekende mogelijkheden voor opvallend drukwerk en hoogwaardige verpakkingen. Het FSC®-gecertificeerde papier is verkrijgbaar in 120, 250 en 290 g/m2 en in verschillende envelopformaten.

 Het goud van de Inca’s

Om een indruk te krijgen van Majestic Classic Gold Fever, heeft Papyrus een korte videoclip gemaakt over een opvallende toepassing waarin deze nieuwe kwaliteit tot actie komt. Het is een creatieve direct mailing met boeiende afwerkingselementen als blinddruk, foliedruk en stansen. Het concept van de mailing combineert de magie en fascinatie van dit kostbare metaal met de mystiek van het goud van de Inca's: het openen van de mailing is als het openen van een gouden Azteekse kalender - een fascinerende gouden schat. Bekijk de video-clip en ervaar het zelf.

 Meer classic metallic fijnpapier

Naast Gold Fever in het Majestic Classic-assortiment vindt u bij Papyrus ook andere creatieve metallic kwaliteiten zoals Majestic Satins, Majestic Luxus en Majestic Chameleon. Al deze kwaliteiten kunnen onderling gecombineerd worden. Meer informatie over het Majestic assortiment kunt u vinden in de Papyrus e-Shop

Ga voor het assortiment naar:https://www.papyrus.com/nlNL/search/Gold+fever/view.htm